Dronningens nytårstale står for døren og traditionen tro er spillefirmaet Betsafe.com ude med odds; både de små, de overraskende og de helt skæve.

”Nytårstalen tiltrækker sig rent oddsmæssigt samme opmærksomhed som seerfavoritter á la Forbrydelsen og Vild med Dans, så jeg tror vi har glædet os lige så meget som vores kunder”, udtaler Country Manager i Betsafe, Benjamin Leander.

På oddslisten er der noget for en hver smag – alt fra ”Nytårsaften”, som returnerer 30 kr. pr. hundredekroneseddel investeret til mere vovede udfald, såsom 20 gange pengene såfremt Hendes Majestæt nævner den amerikanske præsident Barack Obama.

”I et år hvor Finanskrisen ramte det danske folk har ramt det danske folk tror vi i Betsafe, at Dronning Margrethe vil fokusere på det nære og det trygge hvorfor ord som ’forældre, ’passe på hinanden’ og ’helbred’ alle ligger i den lave ende af skalaen”, fortsætter Leander.

Er man ikke tilfreds med odds i den lave ende skal man sætte sin lid til, at Dronningen tager fusen på det danske folk og nævner celebrity-parret Anni og Erik, Sidney Lee eller DRs Forbrydelsen. I bedste tilfælde får man 25.000 kroner igen for en flad halvtredser.

Man kan også sætte sin lid til uforudsete faktorer såsom at Dronningen ikke kan holde et nys tilbage under talen. I så fald belønnes man med fyrstelige odds 50. Endnu værre bliver det, hvis klimademonstranter lykkes med at komme ind til talen, ligesom de gjorde det til gallamiddagen på Christiansborg under klimatopmødet. Der får man dobbelt så højt odds som på et nys.


Udvalgte odds fra Betsafe.com på Dronningens Nytårstale:

Forældre: 1,50

Juleaften: 1,80

Klimatopmøde: 2,65

Bandekrig: 6,00

Svineinfluenza: 9,00

Obama: 20,00

Caroline Wozniacki: 25,00

Perle: 30,00

Forbrydelsen: 50,00

Unge Lømler: 75,00

Sidney Lee eller Susan K. 250

Erik og Anni: 500,00


Dronningen nyser under talen: 50,00

Klimademonstranter afbryder Nytårstalen: 100,00