Er du også vild med italiensk fodbold, så vil vi her vise dig, hvordan du kan følge opgøret mellem Inter og Juventus på gratis livestream. Rivalopgøret afvikles onsdag den 4. februar kl. 20:45.

Der er aldrig kedeligt, når storklubberne Inter og Juventus brager sammen i den klassiske Derby D´Italia og vi kan se frem til endnu et intens og underholdende rivalopgør på det legendariske stadion San Siro i Milano.

Det er heldigvis nemt at komme til at følge den italienske storkamp og vi vil her guide dig til, hvordan du hurtigt, nemt og gratis kan følge Inter - Juventus på livestream.

Odds på Inter - Juventus

Der er lagt op til et spændende opgør med masser af intensitet og nerve. Inter er stærke på hjemmebane, men Juventus har stjernerne til at give Milano-klubben kamp til stregen.

Der er kampstart søndag den 4. februar klokken 20.45.

Inter - Juventus

Se mere info om kampen i vores fodbold MatchCenter.

Livestream Inter - Juventus hos Bet365 

Hvis du er på udkig efter et godt og gratis livestream til Inter - Juventus, er det heldigvis nemt at finde. Hos den populære bookmaker Bet365* kan du nemt og hurtigt finde gratis livestream til opgøret.

Har du en konto hos Bet365*, kan du gratis livestreame alle Serie A-kampe og følge kampen om det italienske mesterskab. Eneste krav er, at du har penge på spillekontoen, og det er nok at have bare én øre stående.

Besøg Bet365
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365* for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Du behøver ikke at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. 

Find livestream til Inter - Juventus

Du finder livestreamet til opgøret mellem Juventus og Atalanta ved gå til kampen i menuen ude til venstre på Bet365´s hjemmeside under "Fodbold" --> "Italien" --> "Serie A --> Inter - Juventus". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang.. 

Det er med andre ord meget nemt at se Inter - Juventus live, hvis du har en konto hos Bet365*
Er du ny kunde hos Bet365*, tilbydes du også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP

Unibet: Få gratis livestream til Inter - Juventus

Du finder også livestream til de italienske storkampe hos den svenske spiludbyder Unibet*. Hvis du ikke allerede har en konto hos Unibet*, så er det nemt, hurtigt og gratis at oprette sig.

Du finder ”Opret konto” oppe i højre hjørne på Unibets hjemmeside, og minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet*

Efter oprettelse er du sikret gratis livestreams i høj kvalitet. Ikke blot til Inter - Juventus, men også til et væld af andre kampe og ligaer.

Du kan også se frem til et stort udvalg af liveodds på opgøret, men du behøver ikke spille på kampen for at kunne følge med på livestream. Du skal blot have penge på din spillekonto.

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.


Få adgang til et væld af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun de italienske Coppa Italia og Serie A-kampe, som du gratis kan livestreame hos Unibet*

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Bundesligaen, den franske Ligue 1, den engelske FA Cup og Liga Cuppen, den portugisiske Primeira Liga og meget, meget mere.

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvor kan jeg livestreame Inter - Juventus?
Du kan livestreame alle Serie A-kampe gratis hos Bet365* og Unibet*. Her finder du også masser af liveodds på kampene.

🔎 Hvad koster det at livestreame Inter - Juventus?
Det koster ikke noget at livestreame kampene hos bookmakerne. Det er dog et krav, at du har penge stående på din spillekonto, men det er ikke et krav, at du satser på kampen.

🔎 Er det muligt at livestreame Serie A på min mobil?
Ja, du kan uden problemer livestreame kampene på din mobiltelefon. Vilkårene er helt de samme som ved PC. 

🔎 Kan man livestreame i fuld skærm?
Ja, det kan du. Det giver dig dermed også mulighed for at smide skærmen over på dit fjernsyn, så du får en endnu større skærm at se på. 

🔎Hvor kan jeg se Inter - Juventus på TV?
TV2 har rettighederne og du kan se Inter - Juventus direkte på TV 2 Play