Vi kan se frem til et intenst opgør i den italienske Serie A, når Napoli tager imod Juventus. Kampen spilles på Stadio Diego Armando Maradona i Napoli søndag den 3. marts kl. 20.45. Vi guider dig i denne artikel til, hvordan du kan følge Napoli – Juventus via gratis livestream. 

Følg Napoli - Juventus på livestream hos Bet365

Juventus kører parløb med Inter om at vinde den italienske 'Scudetto', mens de regerende mestre fra Napoli fra sin midterposition jagter en plads i den vigtige Top 6, som giver adgang til de europæiske turneringer i næste sæson. Der står med andre ord særdeles vigtige points på spil for begge mandskaber.

Ser vi på de seneste interne opgør, så har Napoli tabt de seneste to kampe mod Juventus med 1-0, men kan tanke selvtillid i, at man i det seneste møde på Stadio Diego Armando Maradona snuppede en 5-1 storsejr. Her kom den nigerianske stjerneangriber Victor Osimhen. Kan Napoli gentage den bedrift? Du kan følge Serie A-opgøret direkte og Napoli – Juventus streames gratis hos bookmakerne.

Odds på Napoli - Juventus

Der er kampstart søndag den 3. marts kl. 20.45. I kan finde yderligere odds, statistik og nyheder om opgøret i vores Matchcenter.

SSC Napoli - Juventus

Livestream Juventus - Napoli hos Bet365 

Hvis du er på udkig efter et godt livestream af Napoli - Juventus, er det ganske let at finde. Den populære bookmaker Bet365 er en af dem, som tilbyder sine kunder gratis livestream af denne kamp i Serie A.

Har du en konto hos Bet365, kan du livestreame alle de italienske kampe helt gratis. Det eneste krav er, at du har penge på spillekontoen.

Du behøver ikke at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365 er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kr.

Besøg Bet365
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Find livestream til Napoli - Juventus

Du finder dit livestream til opgøret mellem Napoli og Juventus ved gå til kampen i menuen ude til venstre på Bet365´s hjemmeside under "Fodbold" --> "Italien" --> "Serie A --> Napoli - Juventus".

Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang. Det er med andre ord meget nemt at se Napoli - Juventus live, hvis du har en konto hos Bet365. Er du ny kunde hos bet365, tilbydes du også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.

Foto: Alberto PIZZOLI / AFP

Unibet: Få gratis livestream til Juventus - Napoli

Du kan også finde gratis livestream til Serie A-kampene hos Unibet. Hvis du ikke allerede har konto hos Unibet, så er det nemt, hurtigt og gratis at oprette en. Proceduren er den samme som hos Bet365. Du finder ”Opret konto” oppe i højre hjørne på Unibets hjemmeside, og derfra skal du følge de instrukser, som dukker frem på din skærm.

Efter oprettelse er du sikret den gratis livestreams i høj kvalitet. Du kan også se frem til et stort udvalg af liveodds på opgøret, men du behøver ikke spille på kampen for at kunne følge med på livestream.

Se de italienske topkampe hos Unibet

Få adgang til et væld af gratis fodbold-livestreams

Det er ikke kun de italienske Serie A-kampe, som du gratis kan livestreame hos Unibet.

Du får også adgang til gratis livestream til La Liga, Bundesligaen, den franske Ligue 1, den engelske FA Cup og Liga Cup, den portugisiske Primeira Liga og meget, meget mere.

Fakta om Napoli og Juventus

  • Juventus blev stiftet den 1. november 1897, mens Napoli blev stiftet den 25. august 1926.
  • Juventus og Napoli har vundet Serie A hhv. 36 og 3 gange.
  • Juventus har hentet Coppa Italia (pokaltitlen) 14 gange, mens Napoli har vundet turneringen seks gange
  • Juventus har triumferet i Champions League to gange, senest i 1995-96, mens Napolis største internationale resultat var UEFA Cup-sejren (i dag Europa League) i 1988-89.
  • Juventus har haft ni danske spillere på lønningslisten, heriblandt John Hansen, Carl Aage Præst, Michael Laudrup, Christian Poulsen og Nicklas Bendtner.
  • To danskere har spillet for Napoli: Harald Nielsen og pt. Jesper 'Jobbe' Lindstrøm.
  • Rivaliseringen mellem Juventus og Napoli er en klassisk nord-syd-ting, som fik en opblusning, da Napoli med Maradona i 1980'erne begyndte at blive konkurrencedygtige.
  • Juventus spiller sine hjemmekampe på Allianz Stadium i Torino med plads til 41.507 tilskuere.
  • Napoli holder til på Stadio Diego Armando Maradona på en kapacitet på 54.726 tilskuere

Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Få adgang til et væld af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun de italienske Serie A-kampe, som du gratis kan livestreame hos Unibet. 

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Bundesligaen, den franske Ligue 1, den engelske FA Cup og Liga Cuppen, den portugisiske Primeira Liga og meget, meget mere.

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvor kan jeg se Napoli - Juventus?
Du kan se gratis livestream af Napoli - Juventus hos spiludbyderne Bet365 og Unibet.

🔎 Hvornår afvikles Napoli - Juventus?
Serie A-opgøret mellem Napoli og Juventus bliver fløjtet i gang søndag den 3. marts kl. 20:45.