BetXpert vil her vise dig, hvordan du kan få et gratis Juventus – Napoli livestream. Holdene mødes onsdag aften i finalen i den italienske Super Cup.

Det er tid til at afholde finalen i den italienske Super Cup. I den anledning viser BetXpert dig her, hvordan du hurtigt, nemt og gratis kan få et Juventus – Napoli livestream. Kampen spilles onsdag aften klokken 21.00. 

Det kræver blot, er, at du har en konto hos bet365* eller Unibet*. Du skal desuden have penge på din konto, men sølle én øre er nok. Og hverken bet365* eller Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer Juventus – Napoli gratis. 

Det er som nævnt meget simpelt at livestreame gratis hos bet365* og Unibet*. Vi vil i de kommende afsnit give dig et indblik i, hvor nemt det faktisk er. 

I bunden af artiklen finder du tilmed de bedste odds til Juventus - Napoli. Her og nu handler det dog om, hvordan du livestreamer den italienske Super Cup-kamp gratis.  

Livestream Juventus – Napoli gratis hos bet365*

For at livestream Juventus – Napoli gratis hos bet365* kræves det blot, at du har en konto hos spiludbyderen. Det er naturligvis gratis og helt uden problemer at oprette en konto, hvis du ikke allerede har en i forvejen.

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Det tager som oftest under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Du skal desuden være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Når du har oprettet dig, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Juventus – Napoli gratis. Mindstebeløbet for indbetalinger hos bet365* er p.t. på 50 kroner. 

Du kan gøre med de 50 kroner, hvad du vil. Du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. Det er fuldstændig op til dig. Der er blot et krav om, at du skal have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af bet365*’s gratis livestreams. Én øre er nok. Og husk på, at bet365* ikke trækker nogle af dine penge, når du livestreamer.

Find livestreamet hos bet365*
Du finder livestreamet til Juventus – Napoli ved at klikke dig ind på kampen, ligesom du ville gøre det, hvis du skulle ind at oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Italien" --> "Italien Super Cup". Eller du kan finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang onsdag klokken 21.00. 

Dermed er det en smal sag at se Juventus - Napoli live, når du har en konto hos bet365*

Hvis du er ny kunde hos bet365*, tilbydes du desuden en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Juventus – Napoli hos Unibet*

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet*. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet*, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet*, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Juventus – Napoli gratis. Hos Unibet* er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. 

Heller ikke Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Hav desuden gerne NemID og eventuelt pas eller kørekort klar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det heller ingen sag at se Juventus - Napoli live hos Unibet*, når du har en konto hos den populære spiludbyder. 

Unibet* tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun Juventus – Napoli, du gratis kan livestreame hos bet365* og Unibet*

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du til håndbold, kan du tilmed streame Champions League gratis. 

Odds på Juventus – Napoli

BetXpert har også fundet de bedste odds til Super Cup-finalen mellem Juventus og Napoli. Du finder oddsene i tabellen lige herunder. Bemærk desuden, at opgøret spilles på neutral grund på Mapei Stadium, Sassuolo. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Juventus 2,40
Uafgjort 3,60
Napoli 3,00
Hvem vinder kampen (Asian handicap +/- 0,5 mål)? Højeste odds Bookmaker
Juventus (-0,5)* 2,43
Napoli (+0,50)** 1,64
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,75
Under 2,5 mål 2,18
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,62
Nej 2,45

OBS: Odds er fra mandag den 18. januar klokken 13.07.
*Oddset/spillet svarer til at spille på den normale Juventus-sejr.
**Oddset/spillet svarer til X2. Det vil sige, at der er gevinst, hvis kampen ender uafgjort, eller at Napoli vinder. 

Bemærk desuden, at der venter forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence, såfremt der ikke er fundet en vinder efter 90 minutter. 

Juventus hænger en smule efter i toppen af Serie A, hvor de er syv point efter AC Milan og Inter på 1.- og 2.-pladsen. Søndag aften blev situationen forværret, da Andrea Pirlos mandskab tabte med 0-2 ude mod netop Inter. "Den Gamle Dame" indtager p.t. 5.-pladsen i Serie A. 

De zebrastribede trænger derfor til en succesoplevelse, som kan give noget gejst til den resterende del af sæsonen. 

Napoli ligger nummer tre med seks point op til de to Milano-klubber. Holdet er i fin form med sejr i tre ud af de seneste fire Serie A-kampe. Senest udraderede man Fiorentina med 6-0 hjemme Stadio Diego Armando Maradona. 

Serie A-holdene har kun afviklet 17-18 spillerunder, og det er derfor alt, alt for tidligt at afskrive både Juventus og Napoli i mesterskabsræset. Det ændrer dog ikke på, at begge mandskaber godt kunne bruge selvtilliden fra en vundet pokal.