Skal Sverige eller de tyske værter have medaljer ved EM håndbold 2024? Der er kampstart søndag klokken 15.00. Få guide til gratis livestream og få bookmakernes bedste odds på Sverige - Tyskland.

livestreame EM i håndbold 2024

Der er lagt op til en underholdende bronzekamp ved EM i håndbold 2024 mellem to velspillende mandskaber.

Heldet var ikke med svenskerne i den intense semifinale mod Frankrig og de svenske spillere kan med rette føle sig snydt for en plads i EM-finalen.

Tyskland kan også være tilfredse med deres præstation i semifinalen mod Danmark, hvor de i første halvleg havde godt styr på de danske stjerner og formåede at gå til pausen med en 14 - 12 føring. 

Odds på Sverige - Tyskland

Bronzekampen afvikles i Lanxess Arena i Köln med kampstart søndag kl. 15:00.

Sverige - Tyskland

Du kan få flere oplysninger om kampen i vores MatchCenter.

Live stream Sverige - Tyskland ved EM i Håndbold 2024

Er du på udkig efter et godt og gratis livestream af den spændende bronzekamp mellem Sverige og Tyskland ved herrernes EM-slutrunde, så er Bet365 oplagt for dig.

Hvis du ikke allerede har en konto hos Bet365, er det nemt at få oprettet en. Du går blot til Bet365, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger de instrukser, som toner frem på din skærm.

Det tager få minutter, hvorefter du vil være klar til gratis livestream af EM i Håndbold. Hvis du har en konto med bare en enkelt øre på, så har du allerede adgang til at følge kampene hos den populære bookmaker.

Hvis din konto står i nul, så skal du foretage en indbetaling for at kunne benytte dig af streamingtjenesten hos Bet365. Minimumskravet for indbetalinger ligger for tiden på 50 kroner. Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med, og der bliver heller ikke trukket en eneste øre fra din spillekonto for at streame kampene.

Se live EM i Håndbold 2024

Du finder livestream ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Sport --> Håndbold --> EM 2024 --> Sverige - Tyskland".

Du kan også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP

EM i Håndbold livestream hos Unibet

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet. 

Efter oprettelse er du sikret adgang til et stor udvalg af livestreams. Ikke blot til kampene ved EM i håndbold, men også til et væld af andre kampe og ligaer.

Heller ikke Unibet trækker nogle af dine penge, når du livestreamer EM-kampe hos dem.

Husk, at du som minimum skal være 18 år for at oprette en konto hos Unibet. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du kaste dig over en lang række livestreams til de største sportsevents.  

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Foto: INA FASSBENDER / AFP

Se mere om EM 2024 håndbold her:

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvor kan jeg se gratis livestream af Sverige - Tyskland?
Hos Unibet og bet365 kan du se livestreams til bronzekampen mellem Sverige og Tyskland. Det kræver blot, at du har en spillekonto og penge på din konto.

🔎Hvor kan jeg livestreame EM håndbold 2024? Du kan livestreame alle EM-kampene hos spiludbyderne Unibet og Bet365. Det kræver blot, at du har en spillekonto og penge på din konto. Du finder også masser af liveodds på kampene.

🔎Hvem forsvarende mester ved EM håndbold 2024? Sverige er forsvarende mester, og vores svenske naboer har også vundet EM-guld flest gange, nemlig 5.