Efter en succesfuld Champions League-runde (alle tips gik hjem; ditto med alle andre torsdagstips) er vi nu klar med en række tips til Europa League…

Sæsonens sidste gruppespilskampe i Champions League blev afviklet tirsdag og onsdag, og her på BetXpert skete det med succes til følge. Otte tips havde vi gravet frem og da samtlige otte gik hjem, kunne der noteres et fint overskud på 9,17 units eller hvad der svarer til fornemme 215% i tilbagebetaling.

Det meste af successen står der Torben N. Sørensen på. Vor alsidige ekspert havde leveret 7 af de 8 tips.

Succes var der også på andre fronter i går; vor nye håndboldpartner ramte odds 2,30 på Montenegro over Rusland og den nyslåede NBA-ekspertduo ramte begge plet i nattens basketballkampe. Sammenlagt med Frank Pilantras sydamerikanske bold bød onsdagen (inklusive natten til torsdag) udelukkende på pletskud fra BetXperts ekspertpanel.

http://www.betxpert.com/ekspert/panel/arkiv

Torsdagens Europa League

Sidste omgang gruppespilskampe løber ligeledes af stablen i Europa League og også til denne turnering, har BetXperts ekspertpanel gravet en række værdispil frem.

I Italien får Udinese, der allerede er ude af turneringen, besøg af Liverpool, der er videre til næste stadie med en sejr. Det kan kaste en livlig kamp af sig og Anders Jørgensen forventer over 2,5 mål.

Turneringens danske islæt, FC København, skal vinde hjemme over Steaua, men medmindre man vinder præcist 1-0, skal sejren være på mere end ét mål. Læs en analyse af den kamp her:

19:00 FC København-Steaua Bukarest Begge hold scorer 1,80

Senere på aftenen er sidstepladsen Sporting Lissabon værter for Videoton FC, der stadig kan gå videre med en sejr. Motivationsforskellen er til at føle på og Torben N. Sørensen aner et valuebet på gæsterne.

Se alle dagens analyser her: http://www.betxpert.com/ekspert/tips