Vi fik fundet de sidste europæiske VM-deltagere, og ekspertpanelet ramte nogle flotte landsholdsodds denne tirsdag, bl.a takket være scoringerne fra Zlatan og Ronaldo.

Der er VM-feber i Portugal, Frankrig, Kroatien og Grækenland efter tirsdagens playoff-returkampe, og der er bestemt også noget at fejre her på BetXpert. Eksperterne havde indstillet sigtekornet og dominerede bookmakerne med flere forrygende landsholdspletskud.

I den underholdende, og ganske målrige kamp mellem Sverige og Portugal var der fidus til både Zlatan Ibrahimovic (odds 3,60) som første svenske målscorer og Cristiano Ronaldo (odds 3,75) som første portugiser på måltavlen.

Højeste odds blev dog hentet i Frankrigs 3-0 triumf over Ukraine. Franske Mohammed Sakho startede festen med en scoring, men endnu vigtigere lykkedes det undervejs dommeren at finde et gult kort til den unge forsvarsspiller, og dermed var odds 5,50 for kort til Sakho hjemme.

Der ventede dog flere franske pletskud, da den offensive satsning fra Didier Deschamps også betød, at Frankrig var første mandskab til at nå 9 hjørnespark til odds 2,25.

Ikke kun playoff-kampene var indbringende på vores landsholdstirsdag. Vi indledte runden med en slovensk favoritsejr over Canada til odds 1,40, mens det dog ikke var forudset, at Gibraltar i deres første officielle landskamp nogensinde ville få 0-0 mod Slovakiet.

I venskabskampen mellem Belgien og Japan viste måltavlen en japansk 3-2 sejr efter de 90 minutter og dermed lukkede vi aftenen med en fuldtræffer til odds 2,00 for ´Begge Hold Scorer´.

De i alt 7 landsholdstip gav et forrygende tirsdagsoverskud på 11,5 units og en tilbagebetalingsprocent på 250%.