Island og Sverige har i aften chancen for at få en billet til VM-slutrunden, men det ser desværre ret svært ud for vores nordiske venner.

Meget tyder på, at VM skal afvikles uden nordisk deltagelse for første gang i 32 år. Bookmakerne spår ikke hverken Sverige eller Island de store chancer i aftenens play-off kampe mod Portugal og Kroatien.

Island fik 0-0 i første kamp, men Kroatien indtager en solid favoritrolle hjemme i Zagreb med Real Madrid-stjernen Luka Modric og Bayern München-angriberen Mario Mandzukic.

Hvem går videre?

Kroatien Island
Odds 1,23 Odds 4,80
NordicBet
Betsafe

Se Jens Bøye´s info-analyse af Kroatien-Island.

Sverige har hjemmebanefordelen og er presset til sejr efter 0-1 nederlaget til Portugal i første opgør. Cristiano Ronaldo og hans portugisiske venner er favoritter

Hvem går videre?

Sverige Portugal
Odds 4,20 Odds 1,27
Partybets
NordicBet
Se Tommy Shearers to målscorer-analyser til Sverige-Portugal, hvor der både er fidus til Zlatan Ibrahimovic og Cristiano Ronaldo.

INGEN NORDISK DELTAGELSE I BRASILIEN?

Hos Nordicbet* krydser de fingre, men de har som resten af bookmakerne ikke de store forventninger om at se hverken Sverige eller Island kvalificere sig til VM slutrunden i Brasilien. Sverige har dog Zlatan Ibrahimovic.

"- Mange danskere vil sikkert gerne se Island gå videre til VM. Vi kender mange af de islandske spillere fra Superligaen, men selv om Kroatien har spillet elendigt gennem længere tid, vil det være en overraskelse, hvis Island ender som samlet vinder i den duel."

Tonni Munk Jensen, Nordicbet*

Nordicbets oddssætter Tonni Munk Jensen udtaler:

"-Sverige har også ryggen mod muren efter et knebent nederlag på 0-1 i Portugal, og udfordringen er ikke meget nemmere end Islands. Svenskerne har dog en god organisation, en stærk hjemmebane og ikke mindst en af verdens bedste angribere i Zlatan Ibrahimovic, som ene mand kan afgøre kampe som denne. Hvis svenskerne samtidig kan holde Ronaldo i skak, er der måske en lille mulighed for en nordisk VM-deltager. Desværre ender det nok med, at vi for første gang siden 1982 skal opleve et VM uden nordisk deltagelse."

Kvalificerer enten Sverige eller Island sig til VM?
Ja: odds 2,00 hos Nordicbet*

Kvalificerer både Sverige og Island sig til VM?
Ja: odds 16 hos Nordicbet*

Kommer Frankrig med til VM?

Også de franske stjernespillere kommer på hårdt arbejde, når de skal forsøge at vende et 0-2 nederlag i Ukraine. Vi vil helst have de bedste spillere med til slutrunden, men kan Karim Benzema og Franck Ribery hente en storsejr på Stade de France i Paris.

Hvem går videre?

Frankrig Ukraine
Odds 3,13 Odds 1,45
NordicBet
Unibet

Se Jens Bøye´s kort-special analyse til Frankrig-Ukraine.

Vi skal til Rumænien for at finde sidste play-off kamp. Grækenland tager et fornuftigt 3-1 udgangspunkt med til Bukarest, men rumænerne kan måske skabe spænding om VM-billetten.

Hvem går videre?

Rumænien Grækenland
Odds 5,50 Odds 1,20
Partybets
Ladbrokes