Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Op til Champions League finalebraget mellem Liverpool og Real Madrid er Oddset-spillerne ikke enige om, hvem der snupper sejren.

Mange havde talt om, at Champions League finalen kunne gå hen og blive en drømmefinale med Liverpool og Real Madrid. Begge hold har mange fans verden over, og også mange fans i Danmark. Her er Oddset-spillerne dog uenige om, hvem af de to mandskaber, der snupper trofæet med de store ører.

Her spilles champions league kampene - Se TV-guide

Der er dog et lille overtag til en Real Madrid sejr, hvor 58 % af alle spil er sat på sejr til madrilenerne, mens 42 % tror på Liverpool. Og netop den tiltro til de to hold, afspejler sig også i oddsene hos de to hold, vurderer Danske Spils oddssættere.



”Det er ofte sådan i finaler, at der ikke er et entydigt spilmønster at forholde sig til, og det forklarer formentlig, at der hos Oddset-spillerne ikke er en suveræn favorit. Vi forventer, det bliver en tæt kamp, dog med Real Madrid som favorit til at tage sejren til odds 2,15, hvor en Liverpoolsejr giver pengene 3,10 gange igen,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil.

At Real Madrid er favoritter til denne kamp kommer ikke bag på mange. Med 3 Champions League sejre i de seneste fire sæsoner heraf de to vundet i træk, må man sige, at det er et hold, der ved, hvordan man spiller Champions League.

Inden Champions League sæsonen gik i gang, var det da også madrilenerne, der var favorit til at vinde. Undervejs i turneringen har også både Manchester City og Barcelona været favoritter til at tage sejren, men favoritværdigheden er nu tilbage på Real Madrids skuldre.

Gå ikke glip af Champions league kampene - Se kampprogram her



”Vi så i de afgørende Champions League kampe mod Juventus og Bayern München, at Real Madrid havde et ekstra gear, de lige kunne trække på, når det blev nødvendigt. Hos Liverpool kan vi godt være i tvivl, om de kan holde et højt tempo i samtlige 90 minutter. Vi så blandt andet i de sidste 15 minutter af begge kampe mod Roma fik de næsten formøblet deres føring, og det kan komme til at koste dem,” siger Peter Emmike Rasmussen, og tilføjer:



”Real Madrid er også et hold, der ved, hvordan man vinder finaler. De har i alt vundet trofæet 12 gange, og vundet de sidste seks finaler, de har været i. Sidst de tabte en finale var i 1981, og det var netop mod Liverpool, så måske skal man som Liverpool-fan krydse fingre for, at historien gentager sig.”



Vil du spille på Champions League-finalen? Gør det her .