Vi får topspænding i den spanske La Liga, når Barcelona besøger Athletic Bilbao i La Liga-opgør søndag den 3. marts. Vi giver dig her en oversigt over de bedste odds på opgøret og guider dig til gratis livestreams af Athletic Bilbao - Barcelona.

Vi kan se frem til et intenst opgør i den spanske La Liga, når Barcelona med den danske landsholdsprofil Andreas Christensen jagter endnu en sejr. Men kan Barcelona leve op til favoritværdigheden mod Athletic Bilbao?

Odds på Athletic Bilbao - Barcelona

Der er kampstart søndag den 3. marts klokken 21.00 på San Mames.

Athletic Bilbao - Barcelona

Se mere om opgøret i vores MatchCenter

Live stream Barcelona´s kampe hos Bet365

Du kan følge med, når det går løs i den spanske La Liga og det er heldigvis nemt at finde et godt og gratis livestream til opgøret mellem Athletic Bilbao - Barcelona.

Har du en spillekonto hos Bet365, kan du gratis livestreame kampene fra den spanske liga. Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående.

Se Barcelona live hos Bet365

Hvis ikke du allerede har en konto hos Bet365, er det meget nemt at få en. Du går blot til Bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter, og så kan du være klar til gratis livestream af Barcelonas kampe i La Liga. Hvis du allerede har en bettingkonto, er processen endnu lettere, og du er dermed allerede sikret adgang til et stort udvalg af livestream

Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med på livestream i høj kvalitet.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
For at opnå den bedste bonus, benyt Bet365 bonuskode.

Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.


Guide til livestream af Athletic Bilbao - Barcelona

  • Gå til Bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" søndag den 3. marts klokken 21.00
  • Find kampen Athletic Bilbao - Barcelona under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit live stream klar

Få en oversigt over samtlige fodboldkampe på TV samt guide til livestreams


Du kan også se direkte billeder fra andre ligaer end den spanske La Liga.

Bet365 har også rettigheder til at vise fodbold fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig.

Det er blandt andet også muligt at se livestreams fra tennisturneringer, NBA, NFL og store håndboldkampe hos Bet365.

Foto: ANDER GILLENEA / AFP

Livestream Athletic Bilbao - Barcelona hos Unibet*

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet. 

Efter oprettelse er du sikret masser af fantastiske live streams. Ikke blot til Barcelona´s kampe, men også til et væld af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge stående på din spillekonto, er du sikret muligheden for at se live streams.

Det er tilstrækkeligt at have bare én øre stående for at kunne følge Barcelona og alle de andre streamingtilbud fra Unibet. 


Se Barcelona livestream på mobil

Når du skal livestreame Barcelonas kampe, er det ikke blot fra din computer, du kan gøre dette, men også fra enten din mobil eller tablet.

Du har også mulighed for at se de spanske topkampe i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen en del bedre. Hos Bet365 kan du både se med via browser eller via Bet365's egen app.

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvornår afvikles Athletic Bilbao - Barcelona?
Barcelona besøger Athletic Bilbao i ligaopgøret søndag den 3. marts kl 21:00. Du kan her se odds, statistik og aktuel stilling for La Liga 23/24.

🔎Hvor kan jeg se Athletic Bilbao - Barcelona?
Kampen vises på TV 2 Sport X og via stream på TV2 Play.

🔎Hvor finder jeg live stream til Athletic Bilbao - Barcelona?
Hos spiludbyderne Bet365 og Unibet kan du se Athletic Bilbao - Barcelona. Du finder også masser af liveodds på opgøret hos Bet365 og Unibet.

🔎Hvem er favorit i Athletic Bilbao - Barcelona?
Bookmakerne har Barcelona som favoritter til at snuppe de tre point. Du finder alle de bedste odds for opgøret her i vores MatchCenter.