BetXpert vil her vise dig, hvordan du kan få et gratis FC Barcelona – Bilbao livestream. Holdene mødes søndag aften i finalen i den spanske Super Cup.

Det er tid til at afholde finalen i den spanske Super Cup. I den anledning viser BetXpert dig her, hvordan du hurtigt, nemt og gratis kan få et FC Barcelona – Bilbao livestream. Kampen spilles søndag aften klokken 21.00. 

Det kræver blot, er, at du har en konto hos bet365* eller Unibet*. Du skal desuden have penge på din konto, men sølle én øre er nok. Og hverken bet365* eller Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer FC Barcelona – Bilbao gratis. 

Det er som nævnt meget simpelt at livestreame gratis hos bet365* og Unibet*. Vi vil i de kommende spalter give dig et indblik i, hvor nemt det egentlig er. 

I bunden af artiklen finder du tilmed de bedste odds til FC Barcelona - Athletic Bilbao. Her og nu handler det dog om, hvordan du livestreamer den spanske Super Cup-kamp gratis.  

Livestream FC Barcelona – Bilbao gratis hos bet365*

For at livestream FC Barcelona – Bilbao gratis hos bet365* kræves det, at du har en konto hos spiludbyderen. Det er selvfølgelig gratis og helt uden problemer at oprette en konto, hvis du ikke allerede har en i forvejen.

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Det tager som oftest under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Du skal desuden være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Når du har oprettet dig, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream FC Barcelona – Athletic Bilbao gratis. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos bet365* er på 50 kroner. 

Du kan gøre med de 50 kroner, hvad du vil. Du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå. Det er op til dig. Der er blot et krav om, at du skal have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af bet365*’s gratis livestreams. Én øre er nok. Og husk på, at bet365* ikke trækker nogle af dine penge, når du livestreamer.

Du finder livestreamet til FC Barcelona – Bilbao ved at klikke dig ind på kampen, ligesom du ville gøre det, hvis du skulle ind at oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Spanien" --> "Spanien Super Cup". Eller du kan finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang. 

Dermed er det ingen sag at se FC Barcelona - Athletic Bilbao live, når du har en konto hos bet365*

Hvis du er ny kunde hos bet365*, tilbydes du desuden en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til FC Barcelona – Athletic Bilbao hos Unibet*

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet*. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet*, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet*, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream FC Barcelona – Athletic Bilbao gratis. Hos Unibet* er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå. 

Heller ikke Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Hav desuden gerne NemID og eventuelt pas eller kørekort klar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det heller ingen sag at se FC Barcelona - Bilbao live hos Unibet*, når du har en konto hos den populære spiludbyder. 

Unibet* tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis livestreams

Det er ikke kun FC Barcelona – Bilbao, du gratis kan livestreame hos bet365* og Unibet*

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du til håndbold, kan du tilmed streame Champions League gratis. 

Odds på FC Barcelona – Bilbao

BetXpert har også fundet de bedste odds til Super Cup-finalen mellem FC Barcelona og Athletic Bilbao. Du finder oddsene i tabellen lige herunder. Bemærk desuden, at opgøret spilles på neutral grund på Estadio de La Cartuja i Sevilla. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FC Barcelona 1,62
Uafgjort 4,30
Athletic Bilbao 5,50
Hvem vinder kampen (Asian handicap +/- 1)? Højeste odds Bookmaker
FC Barcelona (-1 Asian handicap) 2,10
Athletic Club (+1 Asian handicap) 1,81
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,68
Under 2,5 mål 2,32
Over 3,5 mål 2,60
Under 3,5 mål 1,54
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,68
Nej 2,20

OBS: Odds er fra mandag den 15. januar klokken 08.24.
Bemærk desuden, at der venter forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence, såfremt der ikke er fundet en vinder efter 90 minutter. 

Odds på FC Barcelona - Bilbao hos Onsidebetting

FC Barcelona har selvsagt ikke haft deres bedste sæson i mands minde. Ronald Koemans tropper er blot placeret på 3.-pladsen med hele syv point op til Atlético Madrid på 1.-pladsen. Madrilenerne har endda to kampe i baghånden.

Heldigvis for FC Barcelona er de så småt ved at komme i gang. Catalanerne har således ikke tabt i deres seneste otte La Liga-kampe, hvor det er blevet til seks sejre og to uafgjorte. Senest kvalificerede Messi og kompagni sig til denne finale ved at besejre Real Sociedad i semifinalen via 1-1 i ordinær spilletid og efterfølgende straffesparkskonkurrence.

Odds 1,62 for FC Barcelona-sejren hos Onside Betting* er i skrivende stund markedets højeste odds. 

Athletic Bilbao ser ud til at få en mellemsæson i år. Holdet fra Baskerlandet ligger på 12.-pladsen efter 18 spillede kampe. Du kan få odds 5,00 på en Bilbao-sejr hos ComeOn*. Alternativt kan du vælge odds 1,81 på Bilbao +1 Asian hos Onside Betting*

Syv ud af de seneste otte indbyrdes opgør er desuden endt med under 2,5 mål. Du kan få odds 2,32 for under 2,5 mål hos Onside Betting*.