Du har nu muligheden for at deltage i den store Formel 1-konkurrence Fantasy Formula 1 2024 hos Fantasy Sportsspil-udbyderen Zweeler. Præmiepuljen lyder på 18.500 kroner.  

Hvis du er ekspert eller entusiastisk indenfor Formel 1, bør du helt klart overveje at deltage i Zweelers store Fantasy Formula 1 2024-konkurrence. Her har du chancen for at tage del i pengepræmiepuljen på lidt over 18.500 kroner.

Konkurrencen går ud på, at du har et budget på 160 millioner. Dem skal du bruge på at udvælge seks Formel 1-kørere samt tre Formel 1-hold. Læs mere under "Koncept"-afsnittet.

Sådan deltager du

Sådan finder du konkurrencen: 

Når du er på hovedsiden, trykker du på "Lobby" oppe øverst i menuen. Nu kommer der nogle sportsikoner frem lige nedenunder. Tryk på Formel 1-bil-ikonet, som er nummer tre fra venstre. 

Du vi se en lang række af Formel 1-konkurrencer komme frem. "Fantasy Formula 1 2024" ligger i skrivende stund som nummer 1. 

Koncept – udvælg seks kørere og tre hold

Du har 160 millioner til at købe seks Formel 1-kørere for. Herudover skal du købe tre Formel 1-hold. Du skal selvsagt vælge de kørere og hold, som du tror vil gøre en god figur i den kommende Formel 1-sæson.

Der er i alt 24 Formel 1-løb, som tæller i denne konkurrence. Første løb er Bahrain Grand Prix, som køres søndag den 2. marts klokken 16.00. 

Spillet sluttes af den 8. december med Abu Dhabi Grand Prix. Du kan se alle løbene ind under fanen "Calendar" inde på konkurrencesiden. 

Kørernes værdi kan du se ude til højre. Du finder holdenes værdi ved at scrolle ned under kørerne. 

Spillets dyreste kører er Max Verstappen, som du skal betale 45 millioner for. Herefter kommer Sergio Perez til en værdi af 34,8 millioner. Top-3 rundes af med Lando Norris til 34,7 millioner. 

Danske Kevin Magnussen kan du købe for 10,9 millioner. Han er spillets næstbilligste kører. 

Dyreste hold er Red Bull Racing til 5,5 millioner. Herefter kommer Ferrari til 4,4 og Mercedes til 4,2. Kevin Magnussens Haas-hold koster 1,1 millioner og er spillets billigste hold.  

Bemærk: Du skal være logget ind for at kunne komme hen til menuen, hvor du stiller hold. 

Foto: LILLIAN SUWANRUMPHA / AFP

Sådan scorer du point til dit hold

Pointsystemet er sådan set såre simpelt: Jo bedre din kørere slutter, desto flere point optjener du. Hvis vi ser bort fra muligheden for at score ekstra point ved at forudsige den vindende kører og det vindende hold, er der altså ikke meget hokus pokus ved denne konkurrence. 

Der er 100 point til din kører, hvis han vinder et Grand Prix, 80 point for en 2.-plads, 70 point for en 3.-plads og så videre. 

Se hele pointsystemet her: 

Lille indskud, store præmier

For et indskud på lige under 75 kroner har du muligheden for at deltage i præmiepuljen, som er på over 18.000 kroner. Førstepræmien lyder på intet mindre end 3.726 kroner. Hvis du vil være med i kampen om pengepræmierne, skal du lægge de lige knap 75 kroner. 

Præmier

Nu da vi lige har berørt præmierne, kan vi lige så godt tage et nærmere kig på dem. Som nævnt er der 3.726 kroner til den heldige og dygtige vinder af Fantasy Formula 1 2024. Det er dog ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får et overblik over top-5-præmierne:

1.-præmie: 3.726 kroner
2.-præmie: 2.059 kroner
3.-præmie: 1.416 kroner
4.-præmie: 1.158 kroner
5.-præmie: 965 kroner

Der er pengepræmier ned til nummer 46, som får 79,76 kroner for anstrengelserne. 

Øvrige konkurrencer hos Zweeler

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor Formel 1. Zweeler har til dags dato har haft de største præmiepuljer indenfor cykling, hvor beløbet har været på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere.

Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler vil være værter for en stor EM2024-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen fra den 14. juni.