Du har nu muligheden for at deltage i den store Formel 1-konkurrence Fantasy Formula 1 2022 hos Fantasy Sportsspil-udbyderen Zweeler*. Præmiepuljen lyder på 52.000 kroner. 

Hvis du er ekspert eller entusiastisk indenfor Formel 1, bør du helt klart overveje at deltage i Zweelers store Fantasy Formula 1 2022-konkurrence. Her har du for et beskedent beløb chancen for at tage del i pengepræmiepuljen på lidt over 52.000 kroner.

Konkurrencen går ud på, at du har et budget på 150 millioner. Dem skal du bruge på at udvælge seks Formel 1-kørere samt tre Formel 1-hold. Læs mere under "Koncept"-afsnittet. 

Sådan deltager du i Zweelers Fantasy Formula 1 2022-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Fantasy Formula 1 2022”
  • Prisen er 74,40 kroner per hold (du må købe op til 10 hold)
  • Fristen for tilmelding er søndag den 20. marts klokken 16.00

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden, trykker du på "Lobby" oppe øverst i menuen. Nu kommer der nogle sportsikoner frem lige nedenunder. Tryk på Formel 1-bil-ikonet, som er nummer to fra venstre. 

Du vi se en lang række af Formel 1-konkurrencer komme frem. "Fantasy Formula 1 2022" ligger i skrivende stund som nummer fem fra oven. 

Alternativ vej: Efter at have trykket på "Lobby" kommer der en genvej frem i et rødt billede øverst. Klik på det, og du kommer ind på konkurrencesiden. 

Koncept – udvælg seks kørere og tre hold

Du har 150 millioner til at købe seks Formel 1-kørere for. Herudover skal du købe tre Formel 1-hold. Du skal selvsagt vælge de kørere og hold, som du tror vil gøre en god figur i den kommende Formel 1-sæson.

Der er i alt 23 Formel 1-løb, som tæller i denne konkurrence. Første løb er Bahrain Grand Prix, som køres nu på søndag den 20. marts klokken 16.00. 

Spillet sluttes af den 20. november med Abu Dhabi Grand Prix. Du kan se alle løbene ind under fanen "Calendar" inde på konkurrencesiden. 

Kørernes værdi kan du se ude til højre. Du finder holdenes værdi ved at scrolle ned under kørerne. 

Spillets dyreste kører er Lewis Hamilton, som du skal betale 40 millioner for. Herefter kommer Max Verstappen til en værdi af 38,8 millioner. Top-3 rundes af med George Russell til 35,2 millioner. 

Danske Kevin Magnussen kan du købe for 8,5 millioner. Han er spillets billigste kører. 

Dyreste hold er Mercedes til fem millioner. Herefter kommer Red Bull til 4,7 og Ferrari til 4,2. Kevin Magnussens Haas-hold koster 1,4 millioner og er spillets billigste hold.  

Bemærk: Du skal være logget ind for at kunne komme hen til menuen, hvor du stiller hold. 

Sådan scorer du point til dit hold

Pointsystemet er sådan set såre simpelt: Jo bedre din kørere slutter, desto flere point optjener du. Hvis vi ser bort fra muligheden for at score ekstra point ved at forudsige den vindende kører og det vindende hold, er der altså ikke meget hokus pokus ved denne konkurrence. 

Der er 100 point til din kører, hvis han vinder et Grand Prix, 80 point for en 2.-plads, 70 point for en 3.-plads og så videre. 

Se hele pointsystemet her: 

OBS: Billedet er et screenshot taget fra Zweeler*.com.

Lille indskud, store præmier

For et indskud på lige under 75 kroner har du muligheden for at deltage i præmiepuljen, som er på over 52.000 kroner. Førstepræmien lyder på intet mindre end 7.400 kroner. Imens disse linjer skrives, er der tilmeldt 679 hold til konkurrencen. Bemærk dog, at det kun er de 379 hold, der har betalt for at være med. Hvis du vil være med i kampen om pengepræmierne, skal du lægge de lige knap 75 kroner. 

Præmier

Nu da vi lige har berørt præmierne, kan vi lige så godt tage et nærmere kig på dem. Som nævnt er der 7.400 kroner til den heldige og dygtige vinder af Fantasy Formula 1 2022. Det er dog ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får et overblik over top-5-præmierne:

1.-præmie: 7.439 kroner
2.-præmie: 4.707 kroner
3.-præmie: 3.236 kroner
4.-præmie: 2.647 kroner
5.-præmie: 2.206 kroner

Der er pengepræmier ned til nummer 141, som får 89,50 kroner for anstrengelserne. 

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor Formel 1. Zweeler* har til dags dato har haft de største præmiepuljer indenfor cykling, hvor beløbet har været på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor VM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen december 2022.