Halvanden måned efter at BetXpert kunne afsløre graverende fejl med spilregnskabet hos Facebook-spillesiden "Verdens Bedste Fiduser", har siden sadlet helt om. Hvor de før kunne have fem spil om dagen, er der nu kun ét dagligt spilforslag.

Der er blevet længere mellem fiduserne hos Facebook-spillesiden "VBF - Verdens Bedste Fiduser", der har valgt at reducere kraftigt i antallet af daglige spilforslag

Hvor der tidligere kunne være fem forskellige spiltyper om dagen, er der nu kun ét spil dagligt.

Før var der så forskellige spiltyper som Dagens "Fidus", "Double", "Joker", "Double up", "Premier League Double" og "Superliga Triple." I dag er er kun Dagens "VBF" tilbage.

BetXpert kunne for halvanden måned siden afsløre, at der var gevaldig rod med registreringen af deres spiltips. De tilbagebetalingsprocenter som månedlig blev lagt op på Facebook-siden var i virkeligheden langt dårligere, end de fremstod. Det viste sig blandt andet, at der i 16 af 20 forskellige spiltyper var regnskabsfejl til fordel for VBF.

Presseansvarlig fra Ecosys - der er selskabet bag VBF og blandt andet også bookmakeren Bet25 - erkendte, at der var sket fejl med regnskabet, og at de nu ville have øget fokus på siden. Derudover ville de også til at lave ugentlige opdateringer med tilbagebetalingsprocenterne fremfor de månedlige.

Nåede ikke langt nok ud

En bruger på siden spørger 23. oktober, hvorfor man kun kan se "Dagens VBF". Svaret er ifølge spillesiden, at spilforslagene ikke kom langt nok ud.

"Vi vil i fremtiden forsøge os udelukkende med Dagens VBF, da de hidtidige opslag ikke nåede langt nok ud. Det er dog muligt, at Doublen vender tilbage. Dagens Fidus kan du fortsat se her," skriver de som svar og henviser til, at der også findes "Dagens Spilbare" på søstersiden odds1.

Fra 30 til 7 spil

Herunder ses, hvordan der er blevet færre og færre spil siden uge 39, hvor BetXpert skrev den første artikel om spillesiden. Det er værd at bemærke, at tilbagebetalingsprocenterne (TBP) ifølge BetXperts beregninger nu stemmer på decimalet.

Uge 39

21 spil. TBP: 134,33

Uge 40

30 Spil. TBP: 96,27

Uge 41

22 Spil. TBP: 83,50

Uge 42

21 Spil. TBP: 112,76

Uge 43

7 Spil. TBP: 68,57

Uge 44

7 spil: TBP: 92,86

Uge 45

7 spil. TBP: 148,57

Fra uge 39 - 45 er der slået 115 spil op i alt. Den samlede tilbagebetalingsprocent for den periode ligger på 105,1 procent.