I aften har FCN mulighed for at spille sig i EL-gruppespillet sammen med OB og FCK, men det kræver mål mod portugisiske Sporting.

Det lykkedes hverken FCK eller OB at finde vej til det forjættede Champions League-land, men de to danske mandskaber kan trøste sig med deltagelse i Europa League-gruppespillet.

FC Nordsjælland har i aften mulighed for at gøre dem følgeskab, men holdet er på en noget svær opgave i Portugal hvor Sporting venter. Efter 0-0 i Farum er intet dog afgjort, men man skal levere bedre end sidste år, hvor man tabte 2-1 i Sportings hule.

Sporting har dog ikke imponeret denne sæson og står stadig uden sejr. Specielt har det knebet med målene og mod et dansk hold der heller ikke er kendt for scoringsfester, finder Jonas Germannsen værdi i under 3 mål til odds 1,72 (pengene tilbage ved præcis 3 mål).

Med 38 EL-kampe i aften er der nok at tage fat på, og bl.a. skal Schalke revanchere et pinligt nederlag til HJK. Tyskerne fik den ideelle forberedelse, da man leverede et flot comeback mod Mainz og har et par profiler tilbage til returkampen: http://betxpert.com/ekspert/tips/schalke-04-helsinki-schalke-vinder-med-2-el-3-maal

Hannover 96 gæster Sevilla og har en 2-1 sejr med i bagagen, men kan dog forvente at komme under pres mod spanierne. Det tyske hold er dog stærkt på kontra og kan måske bide fra sig den vej. Læs analysen her: http://betxpert.com/ekspert/tips/sevilla-hannover-96-1-2

Slutteligt gæster Fulham Ukraine og Dnipro, og efter 3-0 på Craven Cottage kan englænderne slappe en smule af. Måske endda så meget at flere reserver finder vej til startopstillingen? Torben N. Sørensen finder værdi i hjemmesejren til odds 2,38.

Se en samlet oversigt over alle dagens EL-kampe her: http://betxpert.com/matchcenter/fodbold/2011-08-25