FC Nordsjælland skal som eneste hold forsvare den danske ære når torsdagens Europa League-opgør afvikles. Vi kan byde på masser af analyser og tips...

 

Efter en skuffende tirsdag og en jublende onsdag for de danske hold i Champions League-kvalifikationen er torsdagen sidste dag med europæisk fodbold i denne omgang. Efter Brøndby og FC Midtjyllands exits i sidste kvalrunde er kun FC Nordsjælland tilbage.

Farum-klubben indtræder takket være sin status som pokalvinder i denne sidste kvalrunde før EL-gruppespillet (skulle FCK og/eller OB ikke kvalificere sig til CL-gruppespillet vil de være i bowlen når der trækkes lod til EL-gruppespillet), hvor portugisiske Sporting CP for andet år i træk venter danskerne. Sidste år blev det til et samlet nederlag på 1-3 efter 0-1 hjemme og 1-2 ude.

Kan FCN gå i OBs fodspor og levere overraskelsen, så de står med et godt udgangspunkt før kampen i Portugal (hvor Brøndby sidste år vandt 2-0 – inden de efterfølgende tabte 0-3 hjemme) – se vores infoanalyse på kampen og byd ind via kommentar-funktionen.

Masser af andre EL-tips:

Der afvikles 38 EL-kampe i løbet af aftenen og vi har i skrivende stund analyser på otte af disse – og yderligere to på vej.

Se oversigten over tips her: http://www.betxpert.com/ekspert/tips

For et fuldt overblik over torsdagens kampe, se Match Center: http://www.betxpert.com/matchcenter/fodbold/2011-08-18

Foruden Europa League har vi i aften tips ude på to internationale træningskampe i basketball, hvor Selcuk Yildirim har fundet værdi i kroatisk sejr over Australien ved London Invitational og spansk sejr på mindst fire points ude over Litauen.

Til natteravnene kan Frank Pilantra byde på et tip fra den brasilianske Serie A, hvor Palmeiras tager imod Bahia og efter Franks vurdering er der værdi at finde i hjemmesejren.