Hvad skete der i bettingbranchen i uge 42? Sveriges spillelov i EU-problemer, fremgang hos Bwin*.party, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

13/10 Ladbrokes indfører kunstgræs

Ladbrokes-kunder skal have oplevelsen af at træde ind på en sportsarena, når de lægger vejen forbi de engelske betting shops. Der bliver nu lagt kunstgræs i udvalgte London-butikker for at skabe en særlig stemning for Ladbrokes-betterne.

Læs mere

14/10 Bøder til spiludbydere uden licens i Holland

De hollandske spillemyndigheder, Kansspelautoriteit, har udstedt bøder på 310.000 euro og 130.000 euro til licensløse spiludbydere, der via tv-reklamer henvendte sig til hollandske kunder.

Læs mere 

15/10 Irland indfører online betting-skat

Der skulle meget gerne hentes 25 millioner euro om året til den irske statskasse, der har vedtaget den nye Betting Amendment Bill. Den betyder at udenlandske spiludbydere bliver beskattet af online-indtægterne fra deres irske kunder.

Læs mere

15/10 New Jersey-senatet godkender sportsbetting

Guvernør Chris Christie har nu fået et lovforslag igennem statssenatet, der tillader sportsbetting. Kampen om legaliseringen er dog langt fra overstået, men processen er nu kommet et skridt nærmere.

Læs mere

15/10 Tyrkiet vil privatisere sportsbetting

Det tyrkiske finansministerium har anbefalet en privatisering af sportsbetting og hestevæddeløb, hvilket skulle indbringe omkring 10 milliarder dollars. Det møder dog modstand blandt religiøse grupper, der helst vil have gambling forbudt.

Læs mere

16/10 Vietnam truer licensløse bookmakere med bøder

De vietnamisiske myndigheder advarer nu spiludbydere, at de risikerer bøder på op mod 3350 dollars, hvis de ikke bliver registreret i Vietnam.

Læs mere

16/10 Sportsbetting sikrer Bwin*.party fremgang

Der er fortsat store udfordringer hos Bwin*.party, hvor specielt poker-afdelingen er i frit fald. I 3. kvartal faldt poker-overskuddet med 25% i forhold til samme periode sidste år. Men med sportsbetting som lokomotiv lykkedes det alligevel Bwin*.party at sikre et 3. kvartal overskud på 148,7 millioner euro. En stigning på 2%.

Læs mere

17/10 Sverige sagsøgt af EU-Kommissionen

Der er kommet øget pres på den svenske spillelov. EU-Kommissionen mener, at Sveriges strikse licens-regler strider imod EU-reglerne for fri bevægelse. De svenske regler vil nu blive gennemgået ved EU-Domstolen.

Læs mere

17/10 Chris Christie underskriver sportsbetting-lov

Væddeløbsbanen Monmouth Park i New Jersey gør klar til at tilbyde sportsbetting til deres gæster efter guvernør Chris Christie har skrevet under på den nye lov, straks efter stat-senatet stemte for at legalisere sportsbetting.

Læs mere

17/10 Skybet søger nye markeder

Leeds-bookmakeren Skybet vil indtage nye markeder og har i første omgang interesse i at søge licens i Italien og Tyskland.

Læs mere (betalingsside)

18/10 Bookmakere forlader Singapore

William Hill, Bet365*, SBOBet, 888 og IBCBet har valgt at trække sig fra Singapore efter der er indført en ny spillelov. Med Remote Gambling Act risikerer bookmakerne bøder for at operere på Singapore-markedet.

Læs mere

18/10 Fodboldspiller ikke straffet for betting på egen kamp

En dansk 2. division-spiller bettede 10.000 kr. på en kamp hans hold var involveret i, og bookmakeren han spillede hos, kontaktede Spillemyndigheden. Alligevel valgte DIFs matchfixingsekretariat ikke at gå videre med sagen, da spilleren ikke selv deltog i kampen.

Læs mere