EM 2016: De tyske verdensmestre vil erobre Europa, men først skal de forbi en polsk drillepind og to solide kollektiver i Ukraine og EM-debutant Nordirland. Se vores optakt til EM-gruppe C.

Endnu et skridt er hermed taget i BetXperts store EM-sektion der skal klæde vores læsere på til sommerens slutrunde i Frankrig: Gruppe C-optakten er klar.

Se vores gennemgang og optakt til Gruppe C her, hvor Søren Jonassen har analyseret samtlige fire hold. Se blandt andet forventede startopstillinger, nøglespillere og odds. Gå til BetXperts store EM-sektion her eller via forsiden ->EM 2016

Gruppe A og B blev udlagt forleden, og de øvrige fire grupper følger de kommende dage. Læs og kommentér endelig. Og bemærk i øvrigt: De udlagte tekster vil blive opdateret løbende – i takt med trupsituationerne ændrer sig, og i takt med at vi bliver klogere, bl.a. som følge af kloge læserinput.

Her følger nogle uddrag fra Gruppe C-analyserne, samt nogle odds:

De tyske verdensmestre på togt i Europa

Heute gehört uns die Welt, Morgen Europa… Smagløst, måske, men det er fristende at parafrasere (og vende om på) Hitlers tåbelige, men ørehængende, udtalelse fra anno dazumal. Det tyske landshold erobrede nemlig verdensmesterskabet i 2014, og nu vil de også være Europas bedste.

Først skal Gruppe C dog lige overstås.

Land

Vinder Euro 2016: Odds Bookmaker Vinder Gruppe C: Odds Bookmaker
Tyskland 4,46
Betfair
 1,40  Bet365
Polen 67,00 Bet365 4,50 888sport
Ukraine 101,00
Unibet
9,00 Unibet
Nordirland 501,00 888sport 21,00 Bet365

Joachim Löw og co. havde i kvalifikationen uventede problemer, da de bl.a. tabte mod Polen, men tyskerne har det med at skrue op for effektiviteten når det virkelig gælder – et rigtigt slutrunde-hold.

Masser af tips allerede: Se diverse EM-spil her

Frank Pilantra har allerede lagt diverse EM-tips ud.
Se spillene her 

Forventninger til Lewandowski & Polen

Polen har ikke de store stolte traditioner i EM-sammenhæng. Men det er tredje gang i træk de er med til en EM-slutrunde, og denne gang er der ret store forventninger til, at polakkerne med farlige Lewandowski i front går videre fra deres gruppe.

Tyskland er nok for stærk (selv om Lewandowski vil gøre sit for at drille holdkammeraterne fra Bayern), men Polen regnes som stærkere end både Ukraine og Nordirland.

EM-Topscorer - udvalg fra Gruppe C

Bedste odds Bookmaker
Müller (Tyskland) 8,00 Bet365
Lewandowski (Polen) 17,00 Bet365
Lafferty (Nordirland) 251,00 Bet365

Endnu en tredjeplads til Ukraine?

Det er blot anden gang Ukraine er med til en EM-slutrunde, og mens de var automatisk kvalificerede i 2012 som værter, så har de nu for første gang kvalificeret sig på normal vis. Langt størstedelen af det ukrainske hold består af spillere fra den hjemlige liga, og det er et landshold uden mange store internationale stjerner.

Der er dog et par stykker - offensivfolkene Konoplyanka og Yarmolenko er dygtige profiler. Men det var primært defensiven der i en svær kvalifikation gav Ukraine en tredjeplads og playoff-kampe (som gav gevinst mod Slovenien).

Bookmakerne spår ikke Ukraine de store chancer for at ende i top 2 i gruppen, men de ser alligevel fine chancer for, at Ukraine via en tredjeplads kan gå videre fra gruppespillet, hvilket de ikke formåede på hjemmebane i 2012. Gruppens sidste hold er nemlig en lille EM-debutant.

Nordirland: En underdog der kan bide fra sig

Men Nordirland var også underdog i kvalifikationen og endte alligevel med at vinde sin gruppe. Og selv om baggrunden var realtivt billig (svag gruppe) skal man ikke helt afskrive nordirerne i slutrunden. De arbejder hårdt for hinanden og udgør et stjernefattigt, men solidt, kollektiv - der dog må undvære rutinerede og dygtige Brunt.

Ukraine-Nordirland: 16. juni 

Ukraine Uafgjort Nordirland
2,00 3,45 4,20
Unibet
888sport
Tipico