Første kamp i første semifinale i Copa del Rey byder på 2013s første El Clásico - men det er ikke det eneste stormøde onsdag...

I oktober hentede Real Madrid 2-2 på Camp Nou og stod dermed bag Barcelonas hidtil eneste pointtab på hjemmebane i La Liga - derudover har sæsonen dog ikke givet megen grund til jubel fra Reals tilhængere hvis de samtidig har skelet til Barcelonas resultater.

15 point skiller holdene i La Liga, hvor Real samtidig er faldet bag bysbørnene fra Atlético - onsdag kan de dog få lidt oprejsning. Copa del Rey er nået til semifinalerne, og her står Real Madrid og Barcelona således overfor hinanden over to kampe (returopgør om fire uger, få dage før deres andet møde i ligaen), og her agerer Real Madrid vært for det første opgør i aften.

Livestream El Clásico: Her kan du se Barcelona - Real Madrid

 

Vores spanske ekspert Morten Frydendal har kigget på kampen og fundet værdi i et spil på at Real Madrids Cristiano Ronaldo scorer i kampen.

Også i England er der stormøde, når Arsenal og Liverpool mødes på Emirates Stadium. Her er dog en plads i top 4 på spil for holdene, der efter nederlag til top 3-mandskaber på fornem vis rejste sig i sidste runde og hentede en storsejr (Arsenal 5-1 over West Ham, Liverpool 5-0 over Norwich) - Liverpool fulgte dog op med et skuffende nederlag hos Oldham i FA Cuppen i weekenden, mens Arsenal besejrede Brighton 3-2 på udebane.

Nicolaj Stage har begået en analyse til opgøret og fundet værdi i at kampen ender uafgjort.

Vi indleder dog dagen i Afrika, hvor Togo og Tunesien mødes i gruppespillet af African Cup of Nations, og her har Anders Jørgensen fundet værdi i et målfattigt opgør.

Roman Empire har udset sig opgøret i damernes håndboldliga mellem Team Esbjerg og FIF, hvor han ser værdi i et spil på over 48,5 mål.

El Clásico optakt: FC Barcelona - Real Madrid er begge i krise