Vores skarpe ekspertpanel har virkelig været flyvende i 2022, og november var ingen undtagelse. Der blev igen vist storform, og der er også hentet flot overskud på VM-slutrunden i Qatar. Vi tager her et kig på ekspertpanelets resultater i november og de kommende højdepunkter.

Det var langt fra planen, men jeg bliver nødt til at starte med den enormt skuffende indsats af det danske landshold mod Australien. Man sidder med en underlig uforløst og flad fornemmelse, og mest af alt ærgrelse over, at de danske landsholdsspillere nu må forlade VM-slutrunden, pakke kufferterne og rejse hjem fra Qatar.

De danske spillere spillede langt under niveau mod både Tunesien og Australien. Og nederlaget til Frankrig er der heller ikke noget at sige til.

Det kommer til at tage lang tid at komme over den skuffelse.

PAUL ELLIS / AFP

Fantastisk flot overskud fra ekspertpanelet

Lad os i stedet se på nærmere på præstationerne fra vores ekspertpanel. Der har været fuld fart på november, der startede med et brag af en valggyser med folketingsvalget. Her lykkedes det både Asser og Highroller at ramme nogle virkelig flotte valgodds, og det satte gang i en succesfuld november, hvor VM-slutrunden selvfølgelig har været dominerende.

Så lad os springe direkte ud i det og få smidt resultaterne i november på bordet.

Ekspertpanelets resultater i november

Balance: +47,12 units
Hitrate: 155 ramte af 276 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 117 procent 

Samlet resultat for 2022
Balance: +304,08 units
Hitrate: 1300 ramte af 2641 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 112 procent

Vores BetXpert-fidusbamse bliver kastet over til den skarpe tennisekspert filihankatten, der ramte 16 af 23 spilforslag i november og på imponerede vis holdt en tilbagebetalingsprocent på 199%.

Vi har også fået en ny forstærkning til ekspertpanelet, da Ivan er trådt til som ny fodboldekspert og er kommet stærkt fra start med +4,77 units efter de første 8 spilforslag.

I kan følge Ivan´s VM-analyser her

Man skal heller ikke være så beskeden, at der er ikke er plads til at give sig selv et skulderklap. Det er lykkes mig at ramme 7 VM-tips i træk; seneste Under 2,5 mål i Australien - Danmark.

Det er indtil videre blevet til 58 spilforslag fra vores eksperter til VM 2022 og vi kører med en tbp på 110%.

Hvem vinder VM 2022 af bookmakerne?

Der er i min bog én klar VM-favorit, der er stukket af fra alle andre og står til at blive slutrundens helt store vinder.

Det er naturligvis ComeOn*, der allerede før VM havde lagt afstand til resten af feltet og imponeret med deres flotte Match of the Week-tilbud. 

Under VM-slutrunden har ComeOn* for alvor taget førertrøjen med deres gavmilde Episke Super-odds på udvalgte VM-kampe, deres tilbud om combo-freebet og 20% livebet-kampagne.

Det er også værd at fremhæve Cashpoints weekend-tilbud om 200 kr. bonusbet ved at indbetale 200 kr.Og på 3. pladsen er der plads til Unibets tilbud om 100% bonus op til 250 kr.

Se bookmakernes bedste VM 2022 kampagner her

Masser af VM-konkurrencer på BetXpert!

Der sker voldsomt meget på BetXpert her under VM med masser af spilforslag, kampoptakter, kampagnetilbud og I samarbejde med ComeOn* og Nordicbet* er det lykkes at afholde en ciffertip-konkurrencer her under VM-slutrunden.

I kan stadig nå at være med til at gætte resultatet af opgøret mellem Brasilien - Cameroun. Her vil den heldige vinder løbe afsted med et bonusbet på 500 kr. til Nordicbet*.

Der vil også komme flere ciffertip-konkurrencer løbende i VM-slutspillet, så hold godt øje og vær klar med jeres tip!

Derudover vil jeg også meget gerne fremhæve de mange gode oddsforslag, der kan hentes i VM 2022 - Inspirationstråden i vores forum.

Foto: Yasser Al-Zayyat / AFP
Hvordan kommer vi til at huske VM 2022 i Qatar?

Dette afsnit er skrevet før Australien-kampen og indtrykket står kun stærkere efter Danmarks exit. Slutrunden i Qatar var de spildte chancers VM.

Der er desværre en 'steak on a carbage can lid'-følelse over VM-kampene, og det tager toppen af begejstringen.

Det kunne have været en forrygende folkefest med VM-underholdning i verdensklasse, men kampene afvikles i en kedelig kulisse, og debatten om menneskerettigheder og forholdene for migrantarbejdere hænger som en sort sky over slutrunden. 

Det har bestemt også fyldt meget i den danske landsholdslejr, og DBU står med et meget stort ansvar for dette. DBU gik imod idéen om et boykot og truede i stedet med at møde op og tage den kritiske dialog.

DBU lancerede kort før VM deres nye sorte landsholdstrøje, der skulle være et symbol på sørgebind for de døde stadionarbejdere, og de havde også planlagt at benytte One Love-armbånd.

Så forventningen var, at DBU ville benytte VM-slutrunden til at markere vores værdier og utilfredsheden med FIFA og forholdene i Qatar. Men i stedet meddelte DBU, at 'nu vil vi rigtig gerne fokusere på fodbold', og dermed har det danske landshold allerede tabt før VM-kampene blev fløjtet i gang.

Artikler tagget med "VM 2022"

Jeg vil meget gerne slutte af med at takke for den imponerende indsats og de mange skarpe spilforslag - både i analyser, artikler, optakter og forumtråde. Jeg håber, I vil være med til at dele spiltanker og sætte fokus på de mange gode odds.

I kan finde vores ekspertanalyser her.