Vores skarpe ekspertpanel har virkelig været flyvende i denne sommer, og der er hentet flot overskud i de seneste måneder. Vi tager her et kig på ekspertpanelets resultater og de kommende højdepunkter.

Fantastisk flot overskud fra ekspertpanelet

Vi har allerede rundet 1500 spilforslag fra eksperterne i år og det træfsikre ekspertpanel formåede i juli at samle et overskud på 49,96 units og en vanvittig høj tilbagebetalingsprocent på 169%.

Vores brandvarme eksperter har også leveret utrolige resultater i august og lad os springe direkte ud i det og straks se på nærmere på præstationerne fra vores ekspertpanel. 

Ekspertpanelets resultater i august

Balance: +48,25 units
Hitrate: 102 ramte af 158 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 131 procent 

Samlet resultat for 2023
Balance: +167,08 units
Hitrate: 782 ramte af 1512 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 111 procent

Det går op og ned i sportsbetting, men Weberen har fundet til en eller anden magisk trylledrik, der efterlader bookmakerne chanceløse. Også mandagskampen i Superligaen endte med gevinst, da Weberen havde fidus til Brøndby-sejr i udekampen mod Vejle.

Det er i den seneste måned blevet til overskud +19,65 units med en tbp på 142% fra Weberen, der cruiser i sikker stil mod en milepæl med BetXpert-tip nr. 1000.

Der er værd at holde et godt øje med vores formstærke ekspert Bauns, der er på vej mod tip nr. 100 her på BetXpert. I den seneste måned har Bauns ramt plet i 18 af de 23 spilforslag og står nu samlet med en tbp på 111%.

Jeg kan ikke fremhæve alle de dygtige eksperter, som fortjener et kæmpe skulderklap for deres store arbejde med at skabe overskud, men jeg håber ikke, at nogle føler sig overset.

Det er særligt en fornøjelse at følge, at der er en solid stabilitet på vores hold. Vi kører som sagt lige nu med en tbp på 111% for 2023. Sidste år sluttede med det rekordstore overskud på 303,12 units og en samlet tilbagebetaling på 110%.

Masser af spilforslag til de største fodboldbrag

Fodbolden ruller og heldig er godt gang i de store fodboldligaer. Det giver selvfølgelig også en masse spilforslag og analyser fra vores eksperter. 

Og så ellers kan vi nyde en spændende kampe, som f.eks FC København, der kan kvalificere sig til Champions League-gruppespillet i aftenens opgør i Parken mod polske Rakow Czestochowa. I kan se bookmakernes odds for det spændende opgør i vores optakt her.

Derudover skal FC Midtjylland og FC Nordsjælland jagte billetter til gruppespillet i Conference League.

Foto: DANIEL MIHAILESCU / AFP

US Open og Vuelta Espana

Mens Tour-vinderen Jonas Vingegaard jagter nye sejre ved årets Vuelta Espana, så har vi også fået sat gang i Grand Slam-turneringen US Open med danskerne Holger Rune, Caroline Wozniacki og Clara Tauson på deltagerlisten. 

Her kan man tage imod Cashpoints fornemme US Open-tilbud med et freebet på op til 200 kr. Læs mere om Cashpoints US Open kampagne.

Se bookmakernes bedste kampagner her

 
Endnu engang vil jeg gerne give en stor tak til ekspertpanelet og I kan finde de seneste spilforslag fra vores eksperter her.