Golfekspert Jesper Asbirk har været brandvarm dette efterår, hvor han har puttet det ene høje odds efter den andet og står med et ret solidt overskud.

BetXperts golfekspert Jesper Asbirk har virkelig tur i den i øjeblikket, hvor han på baggrund af de seneste måneders spilforslag står med et ret solidt overskud for året.

Dette overskud er kommet via mange gode og gennemarbejdede analyser og flotte fiduser til blandt andet spilleres placering i top 20, hvor flere høje odds er hentet hjem.

Jesper startede som ekspert hos BetXpert tilbage i sommeren 2012, hvor han efter knap 1 år på posten holdt en pause, indtil han i februar i år gjorde comeback.

Efter en lidt svingende start med underskud i flere af månederne, så er tingene for alvor begyndt at gå Jespers vej i dette efterår, hvor han i oktober og november står tilbage med et overskud på hele 17,91 units svarende til 299% i tilbagebetalingsprocent.

Udover de almindelig head-to-head spil så har Jesper især været god til at forudsige spilleres slutplaceringer i top 10 eller top 20 i de pågældende turneringer.

Tilbage i starten af september forudså han bl.a., at Joakim Lagergreen lidt overraskende ville ende i top 20 i Alfred Dunhill Links Championship, hvilket blev belønnet med odds 7,50.

Jesper Asbirk er fuldtids bettor

Blot en måned senere var Jesper så igen ude med en af sine luringer, da han anbefalede et spil på David Drysdale i top 20 i Turkish Airlines Open, som med odds 7 skæppede godt i kassen hos dem, som fulgte spillet. Som en sidebemærkning blev danske Thorbjørn Olesen vinder af selvsamme turnering og scorede dermed den største danske pengepræmie i dansk golfs historie.

Vi skal selvfølgelig huske at ovenstående tal er beregnet ud fra en periode med blot 9 spil, og da der ofte er tale om høje odds fra Jespers side, så skal man medregne, at varians har en forholdsvis stor indflydelse.

Dog leverer Jesper mange gode og gennemarbejdede analyser, hvilket giver håb om mange profitable spilforslag i fremtiden også. At Jesper har en voldsom indsigt i både golf og betting er svær at argumentere imod. Han er således fuldtids-trader og har altså golfbetting som sit arbejde. Læs om hans filosofi her: 

En golf-traders hverdag: 200-300 spil på en eftermiddag

Statistik over Jesper Asbirks spilforslag på BetXpert:

  30 dage 90 dage 2016 Total
Tilbagebetalingsprocent 259% 262% 128% 122%
Balance +9,55 +17,81 +9,40 +13,86
Hitrate 4/6 8/11 17/33 36/63