Sponsoreret indhold fra Betsafe

Draymond Green er en nøglefigur hos Golden State Warriors, som lige nu kan bryste sig af at være det hold, som har flest sejre i NBA. Betsafe vurderer, at Green har leveret spil, som giver de blågules

forsvarsgeneral favoritværdigheden til titlen som årets forsvarsspiller i NBA.


Normalt går kåringen af årets forsvarsspiller i NBA til en af ligaens stjerner, men i år ligger favoritværdigheden hos unge Draymond Green, som endnu ikke bliver nævnt blandt ligaens største navne. Green har dog en stor del af æren for, at Golden State Warriors lige nu er ligaens suverænt bedste hold, og hvis man skal tro Betsafe, så berettiger hans spil også til kåringen som årets forsvarsspiller. Bookmakeren betaler blot pengene 1,90 gange igen, hvis Green modtager denne hæder efter grundspillet.

"Draymond Green har blot været i ligaen siden 2012, men viser allerede skræmmende styrke i sit forsvarsspil. Han er hurtig nok til at følge med de mindste spillere og fysisk stærk nok til at håndtere de største drenge. Green har været alle de rigtige steder på alle de rigtige tidspunkter i denne sæson, og så skader det heller ikke hans kandidatur, at han er fast mand hos ligaens bedste hold.

Førsteudfordreren til titlen som årets forsvarsspiller, DeAndre Jordan, kæmpede også med om kåringen sidste år, men vi føler os ret sikre på, at Draymond Greens spil sikrer ham hæderen i år," siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Kåringen til årets forsvarsspiller afgøres ved en afstemning blandt 124 sportsjournalister og eksperter. Resultatet offentliggøres, når grundspillet er afsluttet.

Hvem bliver årets forsvarsspiller i NBA?

Draymond Green 1,90
DeAndre Jordan 2,10
Marc Gasol 8,00
Anthony Davis 8,00
Rudy Gobert 8,00
Tim Duncan 12,00
Serge Ibaka 12,00

Find spilet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Basketball
- NBA - NBA Player Props