Efter et par års slingrekurs og ustabile resultater er Caroline Wozniacki på vej tilbage mod verdenseliten – og det bliver belønnet med den største tiltro til en dansk grandslam-sejr i årevis.

 

I forbindelse med US Open oplever Danske Spil* således, at tilliden til Wozniacki er genetableret hos spillerne:

 

”Vi oplever i øjeblikket en voldsom øget spilinteresse for Caroline Wozniacki. Således er 60% af alle indskud på samlet vinder af damesingle i US Open kommet på den danske verdensstjerne,” udtaler Danske Spils oddssætter Hans-Henrik Busk Stie, som også hæfter sig ved det omtalte brud med golfspilleren Rory McIlroy: ”Ovenpå hendes brud med McIlroy er præstationerne på banen kun blevet bedre. Specielt hendes flotte præstationer i Montreal og Cincinnati - hvor kun Serena Williams stod i vejen i slutkampene - har gjort Oddset-spillerne optimistiske på Carolines vegne. Spilinteressen er nu igen helt på højde med den vi oplevede for år tilbage, hvor Caroline lå nr. 1 på verdensranglisten.”

 

Danskeren kan fredag spille sig tættere på triumfen i New York med en sejr over Andrea Petkovic, og samtidig nærmer hun sig igen top 10 ovenpå en sæson med skader og tidlige exits fra bl.a. Wimbledon og French Open.

 

Skulle Wozniacki løfte US-Open-trofæet og sikre sig karrierens første grandslam, kan det da også blive en dyr fornøjelse for Danske Spil*:

 

”Skulle triumfen blive en realitet, kan Oddset-spillerne se frem til en udbetaling på over en halv million kroner, men der er stadig et stykke vej endnu, som oddset indikerer. Inden hendes 3. runde kamp imod Andrea Petkovic giver vi pengene 25 gange igen på samlet sejr til Wozniacki,” siger Hans-Henrik Busk Stie.