To bookmakere er parat med odds på Klaus Riskær i Folketinget. Der er snart folketingsvalg, og meningsmålinger viser, at det kan blive svært - men ikke umuligt - for Klaus Riskær at blive valgt ind. Vil missionen lykkes for rigmanden? Se bookmakernes Klaus Riskær odds her.

En rigmand med en blakket fortid, der stiller op til et demokratisk valg for at gøre op med den traditionelle måde at føre politik på. Lyder det bekendt?

En ny spiller forsøger i disse dage at gøre Donald Trump kunsten efter i dansk politik. Medierne svælger i det, og to bookmakere er ude med odds på Klaus Riskær og hans muligheder ved et kommende folketingsvalg. 

Klaus Riskær har især måttet stå på mål for sin kriminelle fortid i medierne og har flere gange kritiseret, at danske journalister vælger at fokusere mere på det, end på hvad han kan bidrage med i dansk politik.

Odds på folketingsvalget hos Danske Spil her

Kommer Klaus Riskær i Folketinget?

Under sloganet "hold hovedet koldt og hjertet varmt" stiller Klaus Riskær op med partiet opkaldt efter ham selv: Klaus Riskær Pedersen. Udover Klaus Riskær selv stiller to andre kandidater ind til videre op for partiet.

Odds på Klaus Riskær - Danske Spil Bedste odds Bookmaker
Ja, Klaus Riskær kommer i Folketinget ved næste Folketingsvalg 2,45
Nej, Klaus Riskær kommer IKKE i Folketinget ved næste Folketingsvalg 1,48
Odds på Klaus Riskær - Unibet Bedste odds Bookmaker
Ja, Klaus Riskær kommer i Folketinget ved næste Folketingsvalg 2,20
Nej, Klaus Riskær kommer IKKE i Folketinget ved næste Folketingsvalg 1,60

Klaus Riskær odds er senest opdateret den 28. februar klokken 09:00.

Odds på folketingsvalget hos Unibet her

Meningsmålinger: Riskær er på vippen

Det vil kræve to procent af stemmerne for partiet Klaus Riskær Pedersen at komme over spærregrænsen og i Folketinget. 

De senere år har der været en heftig offentlig debat om meningsmålingers troværdighed efter flere tilfælde både i udlandet og herhjemme, hvor meningsmålinger har skudt helt ved siden af. Især er DR og Epinion blevet kritiseret blandt andet efter en fejlskudt meningsmåling efter kommunalvalget i 2013.

Indtil videre har meningmålingerne givet et blandet indtryk af, hvor stærkt Klaus Riskær står, men i en dugfrisk meningsmåling, som netop Epinion har lavet for DR, står Klaus Riskær til at få 1,8 % af stemmerne, hvilket sender ham ganske tæt på spærregrænsen.

Det er dog værd at bemærke, at den statistiske usikkerhed i undersøgelsen er 0,7 %. 

Danske Spil: Riskær bliver ikke valgt ind

Hos Danske Spil stiller oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen sig stærkt tvivlende overfor Klaus Riskærs muligheder for at komme i Folketinget.

"Lige nu vurderer vi ikke, at Klaus Riskær kommer i Folketinget, hvad odds 1,48 også indikerer. Det er baseret på de nyeste meningsmålinger, men som med alle politiske odds er det naturligvis noget, vi følger tæt, da det hurtigt kan ændre sig," skriver han til BetXpert i en mail.

 Skal det lykkes for Klaus Riskær at komme i Folketinget, er det især hans X factor, der skal sikre ham adgang.

"Klaus Riskær har ganske vist ikke været i Folketinget før, men rigtig mange mennesker ved hvem han er, og han har været god til at komme i medierne. Alle husker Jacob Haugaard, og selvom Klaus Riskær ikke er samme profil, kan han godt være én folk stemmer på lidt i protest mod de etablerede politikere. Så det kan ikke udelukkes, at han kommer ind. Derfor har vi ham til blive stemt ind i Folketinget til odds 2,45," siger Peter Emmike Rasmussen.