Datoen for hård Brexit nærmer sig med hastige skridt, og hverken politikere eller eksperter kan finde hoved eller hale i, hvad der skal blive af Storbritannien. Alligevel har flere bookmakere odds på Brexit og tilbyder flere forskellge spil på, hvornår og hvordan briterne forlader EU. Se bookmakernes odds på Brexit her.

"ORDEEER!" 

Formanden for Underhuset i det britiske parlament, John Bercow, måtte trække store veksler på sit stemmebånd for at få lov at annoncere resultatet, da Theresa Mays Brexit-plan blev forkastet med et historisk stort flertal imod.

Resultatet af afstemningen understreger, hvad de fleste var klar over på forhånd: det britiske parlament er splittet som aldrig før. Den britiske premierminister har i over to år forsøgt at strikke en aftale med EU sammen, men med kun 202 stemmer for og 432 stemmer imod blev det ydmygende resultat det allerstørste nederlag, en britisk premierminister nogensinde har lidt i parlamentet - og odds på en mindelig Brexit-løsning har næppe nogensinde været højere.

Nu står Theresa May med et kæmpe arbejde for at få lavet en aftale, som flertallet i både EU og Storbritannien er tilfredse med. Hvis Storbritannien og EU ikke inden den 29. marts bliver enige om en aftale, eller briterne bliver enige om at fortryde eller kan få lov at udskyde Brexit, forlader Storbritannien automatisk EU i det, der kaldes hårdt Brexit.

Odds på Brexit: Forlader Storbritannien EU? Og hvordan?

Brexit odds:  Hvad skal der ske i Storbritannien?

Bedste odds Bookmaker
Storbritannien forlader ikke EU den 29. marts 2019 1,18
Der kommer en ny folkeafstemning om Brexit 2,50
Storbritannien forlader EU den 29. marts uden aftale (hård Brexit) 7,00
Storbritannien forlader EU senest den 29. marts med en aftale 9,00
Brexit udskydes ikke til efter 29. marts 2019 4,00
Theresa May forlader sin post, inden Storbritannien forlader EU 1,60
Storbritannien forlader EU, inden Theresa May forlader sin post 2,20
Storbritannien forlader EU i 2021 19,00
Storbritannien forlader EU i 2022 eller senere 3,25
Ingen Premier League-klub køber en spiller udenfor Storbritannien i sommerens transfervindue 2019 17,00
Ingen Premier League-klub deltager I Champions League 2019/2020 51,00
Storbritannien stemmer ja til at blive i EU i en ny folkeafstemning i 2019 3,00
Storbritannien deltager ikke i Eurovision 2019 12,00
Den britiske regering annoncerer officiel rationering af mad i 2019 81,00

Odds på Brexit er blevet opdateret den 18. januar klokken 12:00

Theresa May på vippen

I umiddelbar forlængelse af parlamentets forkastelse af Theresa Mays plan krævede lederen af oppositionen og Labour, Jeremy Corbyn, en mistillidsafstemning af Theresa May.

Den afstemning overlevede Theresa May. Snævert. Med stemmerne 325 for og 306 imod. Premierministeren opfordrede herefter alle partier til at lægge alle egoistiske agendaer til side og forsøge at mødes igen med en konstruktiv tilgang.

Den opfordring blev i første omgang modtaget køligt af Jeremy Corbyn, der kategorisk nægter at tale med premierministeren, medmindre hun garanterer, at Storbritannien, uanset hvad der sker, ikke forlader EU uden en aftale. 

Danske Spil*: Brexit bliver udsat

Hos Danske Spil* holder man vågent øje med udviklingen i det britiske parlament, og oddsansvarlig, Peter Emmike, tvivler på, at det ender med et hårdt Brexit.

"Selvom den seneste aftale blev nedstemt i Underhuset, så skal der jo findes en aftale, som flertallet i parlamentet kan gå ind for, og spørgsmålet er, om det kan nås til 29. marts," siger han til BetXpert og tilføjer: 

"Vi tror, Theresa May vil bede EU om en forlængelse, og derfor giver vil lige nu odds 4,75, på at Storbritannien forlader EU d. 29. marts."