Danske fodboldfans over hele landet ser frem til Danmarks VM-slutrunde. Vi har samlet overblikket over de forskellige, relevante odds om det danske landsholds præstationer.

Hele fodbolddanmark sidder klar med klaphatten, når VM-slutrunden i Rusland skydes i gang den 14. juni. Men hvordan er det nu lige med de danske chancer?

Vi har spejdet rundt på markedet for at se nærmere på de bedste VM-odds på Danmark, og kan i denne artikel præsentere odds på de danske VM-kampe, samt odds på hvor langt Danmark kommer i slutrunden. Ligeledes er der også fundet mål- og assistodds for de danske spillere.

Så tror du, at Pione Sisto bliver hele Danmarks oplægger eller at 1/8-finalen bliver endestationen for de danske drenge, så kan du finde oddsene i denne artikel. 

Odds på Danmarks VM-kampe

Det vigtigste for Danmark under sommerens VM-slutrunde er de tre indledende gruppekampe. Landsholdet starter deres VM-turnering mod Peru den 16. juni, inden de møder Australien den 21. juni, mens deres sidste gruppekamp er mod én af VM-favoritterne i form af Frankrig den 26. juni.

Den første kamp mod Peru kan hurtigt vise sig at være gruppespillets vigtigste kamp. Bookmakerne ser i øjeblikket Danmark som smalle favoritter, og vil Danmark gøre sig forhåbninger om at gå videre, så skal der nok point på bordet.

Peru - Danmark

I næste kamp venter Australien, og her må det antages, at Danmark er solide favoritter. Dermed ikke sagt, at der forventes en walkover mod Australien, men de må anses som gruppens svageste hold.

Danmark - Australien

Den sidste kamp mod Frankrig kan vise sig at være tæt på ligegyldig, hvis begge mandskaber har vundet deres to første kampe. Og så alligevel ikke: der er selvfølgelig en meget vigtig placering på spil, næsten uanset hvordan de to første kampe er gået, og det er værd at spille for.

Danmark - Frankrig

Alt i alt har Danmark fornuftige chancer for at gå videre fra gruppespillet, hvis man kigger på de danske VM-odds.

Bookmakerne: Her slutter den danske VM-fest

Danmark forventes at få mellem 3-4 kampe ved VM-slutrunden. Hos Nordicbet* og Betsafe kan man få odds 2,22 på, at det danske landsholds elimineres i gruppespillet, mens 888sport, Unibet* og LeoVegas* er ude med odds 2,10. Det vil sige: det er fortsat mere sandsynligt, at Danmark går videre fra gruppespillet (hvilket oddsene for det også fortæller: det svæver mellem odds 1,57 og 1,80).

Hos Danske Spil* er man ude med odds 2,25 på at Danmark IKKE kommer i 1/8-finalen. Kombineret med oddsene hos Nordicbet* og Betsafe kan man altså score sig et ganske pænt surebet på den danske præstation. 

Hvis Danmark går videre fra gruppe C, så bliver det sandsynligvis enten Kroatien eller Argentina, der venter i 1/8-finalen. Her er de danske chancer nok relativt små, alt efter hvordan slutrunden udarter sig, og derfor er der måske værdi i at 1/8-finalen bliver endestationen for det danske mandskab? I al fald er Cashpoint* ude med odds 2,70 for dansk exit i 1/8-finalen, mens Unibet* er ude med odds 2,35 for samme udfald. (Odds i afsnittet er senest opdateret den 10. juni kl. 19.20)

Odds på dansk topscorer og topoplægger

Hvis man kigger på oddsene for de individuelle spillere, så er det nærliggende først og fremmest at kigge på topscoreroddsene. Igennem kvalifikationen var det Tottenham-stjernen Christian Eriksen, der var Danmarks bedste spiller, og bookmakerne har også udpeget fynboen som det bedste bud på en dansk topscorer.

Odds på dansk VM-topscorer

Bedste odds Bookmaker
Christian Eriksen 3,25
888sport
Nicolai Jørgensen 6,00
Cashpoint
Andreas Cornelius 12,00
Danske Spil
Pione Sisto 15,00
Bet365
Martin Braithwaithe 16,00
Danske Spil
Yussuf Poulsen 16,00
Danske Spil

Odds er senest opdateret den 8. juni kl. 20.00.

Det er dog interessant at bemærke, at man kan opnå to-cifrede odds på flere af landsholdets angribere. Ganske vist er der ingen bomber på det danske landshold, men får én spiller tur i den, kan han meget vel ende med at blive dansk topscorer. Er der nogen, du har særlig fidus til, så byd endelig ind i forumkommentarerne, så vi kan udpege et par solide værdispil.
Enkelte bookmakere har også odds på, hvem der topper den danske assistliste når turneringen er overstået. Lad os tage et kig:
 

Odds på dansk top-oplægger

Bedste odds Bookmaker
Christian Eriksen 2,50
Danske Spil
Pione Sisto 6,50
Danske Spil
Yussuf Poulsen 8,00
Danske Spil
Nicolai Jørgensen 12,00
888sport
Lasse Schøne 15,00
NordicBet
Thomas Delaney 15,00
888sport

Odds er senest opdateret den 8. juni kl. 20.00.

Igen er Christian Eriksen den danske favorit. Under Åge Hareide er Tottenham-stjernen virkelig blevet en landsholdsprofil, og derfor er det ikke så underligt, men måske er værdien andetsteds - eventuelt på odds 6,50 i Pione Sisto? Celta Vigo-spilleren startede sæsonen som lyn og torden og leverede en del assists i det spanske, men mod slutningen af sæsonen manglede slutproduktet. Men ved 3-5 kampe i Rusland kan han måske godt lave en assist eller to, hvilket vil gøre ham relevant i den sammenhæng. Er der værdi? Byd gerne ind.

Det er værd at bemærke, at reglen om dødt løb gælder, såfremt to eller flere spillere ender med at dele topscorer- eller assist-sejren, når slutrunden er slut.

Danmark VM-specialodds

VM i fodbold har bookmakernes store bevågenhed, og det betyder også, at de er ude med en masse forskellige spil op til turneringen starter og under. Vi har her samlet et par af de mere skæve VM odds på Danmark og de danske landsholdsspilleres præstationer under slutrunden i Rusland. 

Danmark VM Odds:

Bedste odds Bookmaker
En dansk spiller kommer på VMs All-Star hold 15,00
Danske Spil
Danmark scorer 0 mål 16,00
Danske Spil
Danmark får 0 point i gruppespillet 31,00
888sport
Danmark scorer over 4,5 mål i gruppespillet 2,40
Betfair Sportsbook
Eriksen scorer direkte på frispark 7,00
Eriksen fejrer egen scoring til VM med en vuggebevægelse med armene, tommelfinger i munden eller bold op under trøjen 4,00
Danske Spil

Odds er senest opdateret den 10. juni kl. 19.30.

Har I fundet andre danske odds, der er interessante? Byd gerne ind i forummet.