Tirsdag venter den næste testkamp for Danmark forud for VM-slutrunden i Rusland. Denne gang er det sydamerikanske Chile, der gæster Aalborg. Vi har set nærmere på oddsene for kampen.

Efter 1-0 sejren over Panama venter nu Chile i den næste testkamp for Åge Hareides tropper. Landstræneren havde på forhånd ønsket at møde nogle sydamerikanske hold som forberedelse til VM-slutrunden senere på året, hvor den første gruppekamp er mod sydamerikanske Peru.

Det vigtigste for den danske landstræner i disse testkampe er således ikke resultaterne, men derimod handler det om at kunne indstille sin spillestil til den sydamerikanske spillestil. Vi har kigget nærmere på oddsene til tirsdagskampen.

Danmark - Chile: Oddsene peger på dansk sejr

Bookmakerne har i første omgang gjort Danmark til favoritter i hjemmekampen. Chile er ellers slet ikke uden evner, eftersom de vandt Copa America i 2016, samt nåede finalerne ved Confederations Cup i 2017.

Desværre - for dem - formåede de ikke at kvalificere sig til VM-slutrunden i 2018, og Chile står derfor over for et skift på landsholdet. De har ansat colombianeren Reinaldo Rueda som ny landstræner, der blandt andet var manden bag Honduras' VM-deltagelse i 2010 samt Ecuadors deltage ved VM i 2014.

Derfor er det ikke til at vide, hvordan Chile for alvor vil spille i denne kamp. Sydamerikanerne fik vendt en negativ stime, da de tog en 1-2-sejr over Sverige i Sverige, så måske er der mere styrke i dem i træningskampene på udebane under den nye træner?

Tirsdag d. 27/3, 20:00: Danmark - Chile odds (Match Center)

Danmark Uafgjort Chile
2,45 3,39 3,00
Betfair Sportsbook
Bet365
Bet365

Før sejren mod Sverige lå oddset på en dansk triumf på odds 2,20, så bookmakerne så givetvis nogle gode takter fra Chile i den kamp. Ikke desto mindre peger de fortsat på Danmark som svage favoritter.

Danmark - Chile: Det ligner få mål

Kampen mod Panama endte med en snæver sejr på 1-0 til det danske hjemmehold, og bookmakerne havde i første forsøg gjort det næsten 50/50 om hvorvidt, der ville blive scoret over eller under 2,5 mål. Efter Chiles kamp mod Sverige har de dog reguleret oddsene.

Lad os tage et kig på oddsene:

Danmark - Chile over/under odds

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
2,23 1,73
888sport
Betfair Sportsbook

Chile vandt 2-1 over Sverige, og de kommer ellers med mange af profilerne, såsom Alexis Sanchez, Eduardo Vargas og Arturo Vidal, mens Danmark også har flere offensive profiler som Christian Eriksen og Pione Sisto, der udmærkede sig under træningskampen mod Panama. 

Åge Hareide har haft fokus på at finde hold, der minder lidt om Peru, og kigger man på statistikkerne fra VM-kvalifikationen, så kan de to lande næsten ikke minde mere om hinanden.

Peru, der kvalificerede sig, scorede 27 mål og lukkede 26 ind, mens Chile scorede 26 og lukkede 27 ind (2,94 mål pr. kamp). De endte begge på 26 point, og var begge markant bedre hjemme end ude.

Men Chile har som bekendt fået ny landstræner, der ikke har været bleg for at gå meget defensivt til værks. Tænk blot på Honduras' præstationer ved VM 2010. Det kan ændre det forventede kampbillede meget.  

Vi opdaterer artiklen, når der er et målscorermarked.