Torsdag klokken 20 spiller Danmark den første af en række testkampe frem mod det forestående VM i Rusland. Vi har set nærmere på de bedste odds til kampen på Brøndby Stadion mod Panama.

Danmark har kvalificeret sig til sommerens VM i Rusland, og som en vigtig forberedelse til turneringen har man arrangeret træningskampe.

Ved VM møder Danmark i åbningskampen Peru, der er et sydamerikansk mandskab, som spiller på omstillinger og en solid defensiv. Af samme grund virker Panama som et fornuftigt valg til en træningskamp, da de spiller på samme måde, og det er dermed altafgørende at få en god fornemmelse her i testkampen.

Vi har taget et kig på de bedste odds på Danmark - Panama.

Tilbud til nye LeoVegas* kunder: Odds 25 på Danmark

LeoVegas

Nye kunder hos LeoVegas* får lige nu odds 25 på sejr til Danmark i landskampen mod Panama. Opret konto hos LeoVegas* og spil op til 10 kroner på dansk sejr. Hvis du og Danmark vinder, modtager du din gevinst uden omsætningskrav. Regler og vilkår gælder.

» Læs mere om dette tilbud hos LeoVegas*

Danmark er gjort til store favoritter

Panama er en lille fodboldnation, der skal med til VM for første gang nogensinde. En overraskelse, der er så stor, at landets præsident har gjort dagen, hvor kvalifikationen blev officiel, til nationaldag i landet. Panama er blot nummer 53 på FIFAs verdensrangliste.

Over for står Danmark, der på samme liste er nummer 12 i verden, og som ift. slutrunder har væsentlig mere erfaring. Spillerkvaliteten taler også stort for danskerne, der har mange folk, der spiller fast i europæiske topklubber, mens Panamas spillere for det meste er på holdkortet i små sydamerikanske klubber eller MLS.

Det er formentlig nogle af de faktorer, der gør, at Danmark er gjort til store favoritter.

Danmark - Panama odds

Danmark Uafgjort Panama
1,25 6,25 15,00
Bwin
Unibet
Danske Spil

Størst chance for målrig kampe ifølge bookmakerne

Den store favoritstatus for Danmark medfører også, at bookmakerne forventer, der kan komme mange mål i opgøret. I den sidste kvalifikationskamp mod Nordirland spillede Danmark hele 1-5, mens Panama er gået over 2,5 mål i fire af deres fem seneste kampe.

Et målrigt opgør virker bestemt sandsynligt. De bedste odds for over/under-spil:

Danmark Panama odds

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
1,72 2,11
Danske Spil
NordicBet

Kan Eriksen fortsætte sit enorme målsnit?

Christian Eriksen har virkelig fundet målnæsen frem for landsholdet. I de seneste 10 landskampe han har spillet, har han fundet netmaskerne hele 11 gange. I blot to af kampene er han gået fra banen uden mål - to kampe i hvilke Danmark spillede 0-0.

Angriberen Bendtner har ligeledes "fundet sig selv" i norske Rosenborg, og kan han få chancen fra start, er han bestemt også et godt bud på en målscorer.

Danmark - Panama odds: Hvem scorer i kampen?

Bedste odds Bookmaker
Nicolai Jørgensen 2,10
Danske Spil
Andreas Cornelius 2,10
Danske Spil
Christian Eriksen 2,30 Bet365
Martin Braithwaite 2,30 Bet365
Youssuf Poulsen 2,85 Bet365
Pione Sisto 3,00 Bet365
Abdiel Arroyo Molinar 9,00 Danske Spil
Gabriel Arturo Torres Tejada 9,00 Danske Spil

Der kan hentes flere oplysninger om holdene og kampen generelt i følgende optakt.