VM-gruppespillet ved VM i fodbold går ind i sin afgørende fase, når tredje og sidste runde starter denne mandag. Mens Gruppe A allerede er afgjort, er der mere på spil i Gruppe B, hvor tre hold kæmper om to pladser.

Mandagen markerer et skift ved VM-slutrunden. Det er nemlig her, gruppespillet for alvor går ind i sin afgørende fase, når tredje og sidste spillerunde skal afgøres.

Denne mandag kæmper de fire hold fra både gruppe A og gruppe B, men mens der endnu er meget på spil i gruppe B, er tilstanden lidt anderledes i gruppe A, hvor Rusland og Uruguay allerede har sikret sig videre avancement.

De to mandskaber mødes dog for at afgøre førstepladsen i gruppen. I øjeblikket er det Rusland, der fører med en målscore på 8-1, så Uruguay skal bruge tre point, hvis de vil gå videre som gruppevindere.

Gruppe A parres med gruppe B i næste runde, men på forhånd er det ikke til at vide, hvem, der skal mødes i 1/8-finalerne. I øjeblikket er det Spanien og Portugal, der står til at gå videre, men de har kun fire point og åndes i nakken af Iran, der med tre point sagtens kan gå videre fra gruppen. Det kræver dog en sejr over Cristiano Ronaldo og co. fra Portugal.

Lad os zoome nærmere ind på de sidste kampe.

16:00: Uruguay - Rusland (TV2)

Kampen mellem Uruguay og Rusland skal afgøre, hvem der vinder gruppe A. Mens Uruguay har leveret en jævn og kedelig indsats, har russerne - mod manges forventninger - sprudlet i de to første kampe, og hjemmepublikum vil gøre sit for, at russerne vinder den tredje kamp på stribe.

Men værdien er umiddelbart svær at spotte. I al fald er der endnu intet tip ude på kampen. Analyseredaktør Jens Bøye har dog strikket et info-tip sammen, hvor inputs til spiltanker er særdeles velkomne.

16:00: Saudi-Arabien - Egypten (TV 2 Sport)

Det er afgjort, at det er Uruguay og Rusland, der går videre fra gruppe A, og dermed er det også afgjort, at det er Saudi-Arabien og Egypten, der slutter på de knap så eftertragtede pladser i gruppen. 

Det kan resultere i en kamp mellem to motivationsløse mandskaber, men på den anden side vil en VM-sejr være stor for begge nationer, og her har Rusland-eksperten Toke en god fidus til Egypten.

Saudi-Arabien - Egypten, 2 til odds 1,90 hos Betsafe

Saudi-Arabien har lignet et af de dårligste hold ved VM, hvor især forsvaret har tilladt mange chancer og mål. Kan de stoppe Mo Salah og co. fra Hector Cupers Egypten? Tvivlsomt hvis du spørger Toke, der ser værdi på Egypten. Læs dagens tips fra eksperter.

20:00: Iran - Portugal (DR3)

Mens spændingen udebliver i gruppe A, er der mere på spil i gruppe B. I kampen mellem Iran og Portugal mødes to hold i en direkte kamp om videre kvalifikation. Iran kan - med en sejr - slukke for Portugals VM-drømme, såfremt Spanien også vinder over Marokko. Uanset hvad skal Iran bruge tre point, mens Portugal kan nøjes med ét point for at gå videre.

Portugal har det generelt svært mod kompakte hold, men netop fordi Iran kan blive tvunget lidt frem, kan der opstå omstillingschancer til Portugal, som de er eminente til at udnytte. Nok kan de nøjes med ét point, men værdien er på ren Portugal-sejr, mener ekspert Jesper Carstens.

Iran - Portugal, 2 til odds 1,70 hos Betsafe

Iran kan ikke nøjes med X, hvis de vil videre fra slutrunden. Det kan presse dem frem, og det passer Portugal særdeles godt.

20:00: Spanien - Marokko (DR1)

Betfair Sportsbook: Få pengene igen, hvis du taber på Spanien - MarokkoBetfair Sportsbook

  • Klik her og gå til Betfair Sportsbook*.

  • Placer et "Samme Kamp Multi"-spil for 50 kroner på Spanien - Marokko til mindst odds 1,50 hos Betfair Sportsbook*. Både prematch og live tæller med.
  • Taber du dit væddemål, optjener du et gratis sportsspil på 50 kroner, som du kan bruge på et hvilket som helst sportsmarked.
  • Dit gratis spil udløber efter to dage.
  • Kampagnen udløber mandag den 26. juni klokken 21:45 (forventet sluttidspunkt for kampen).
  • Regler og vilkår gælder.

Få pengene igen, hvis du taber på dit væddemål

Marokko har kun æren på spil, men den er ikke ubetydelig. Det er Spanien, der bærer al presset i denne kamp, og selvom det så fint ud mod Portugal, så det spanske spil anderledes vaklende ud mod Iran. Hvor står de spanske VM-favoritter egentligt? Det får vi måske nogle seriøse svar på i kampen mod Marokko.

Spanien - Marokko

Flotte VM-tilbud og bonusser

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder. Læs den samlede oversigt over alle bonusser.