Efter en hæsblæsende Dag 1 i tredje runde af gruppespillet, er det i dag tid til, at Gruppe C og D skal afgøres. Danmark har gode chancer for at sikre sig en plads i 1/8-finalen på bekostning af Australien, mens kampen om andenpladsen i Gruppe D er en helt åben kamp mellem Island, Nigeria og forhåndsfavoritterne fra Argentina.

Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, har annonceret, at han kommer til at rotere lidt i startopstillingen til dagens kamp i tredje runde af Gruppe C. Godt nyt for Danmark, men skidt nyt for Australien, der har brug for et dansk nederlag, samtidig med at de selv skal slå Peru, som har vist sig som et stærkt hold i de første to kampe ved slutrunden.

Bookmakerne giver Danmark tæt på 90 % chance for at gå videre, så der er alt mulig grund til at tage klaphatten på og være optimistisk, selvom selv de franske reserver ser frygtindgydende ud. Frankrig har som Danmark ikke imponeret ved slutrunden hidtil, og et enkelt point kan ende med at være tilfredsstillende for begge parter, da det sender Frankrig videre som 1'er og Danmark videre som 2'er.

I 1/8-finalen skal de to bedste hold i Gruppe C op imod de tilsvarende bedste i Gruppe D, og her er det inden sidste spillerunde kun afgjort, at Kroatien er videre fra puljen. Nigeria, Island og Argentina kan alle spille sig videre, men kun Nigeria har skæbnen i egne hænder, da de med en sejr over Argentina ikke ville kunne hentes på andenpladsen.

Lad os kigge nærmere på dagens fire kampe:

16:00 Danmark - Frankrig (DR1)

De to hold, der fra start har været bookmakernes favoritter om at slutte som nummer 1 og 2 i puljen mødes i sidste spillerunde. Frankrig er videre, men vil stadig gerne forsvare den førsteplads, der sikrer dem mod at skulle møde vinderen fra Gruppe D i 1/8-finalen, som lige nu ligner et stærkt spillende, kroatisk mandskab.

Frankrig ventes at spare et par spillere, mens Danmark er uden William Kvist og Yussuf Poulsen. Ekspert Jens Bøye ser fin værdi i, at de franske reserver er for stærke og tager alle tre point.

Danmark - Frankrig 2 til odds 2:30 hos Unibet* (nu faldet til 2,16)

Frankrig er basalt en del bedre end Danmark og har uden at brillere været klart stærkere ved VM. 1 point er nok for begge, så solide Danmark vil nok pakke sig, og Frankrig køre turnover, men Les Bleus stiller nok alligevel stærkt og sejrssøgende. Læs ekspertanalysen.

Ekspert Kibsgaard har spekuleret i, at begge hold kan nøjes med uafgjort, og har fundet et utraditionelt spil på, at der falder et lige antal mål i kampen.

Danmark - Frankrig lige/ulige antal mål: Lige til odds 1,90 hos Bet365*

Begge hold bør være tilfredse med en uafgjort, så det ligner en kamp hvor der bliver holdt lidt igen. Lige/ulige antal mål kan være tilfældighedernes spil, men formsvage offensiver og stærke defensiver øger chancen for få mål. Læs ekspertanalysen.

Flere bookmakere er ude med tilbud på kampen, og du kan både optjene live freebets eller, hvis du er ny kunde, flotte oddsbosts. Læs mere her.

Australien - Peru (DR3)

I gruppens anden kamp har Peru kun æren at spille for, mens Australien er tvunget til at vinde, hvis de skal gøre sig forhåbninger om videre kvalifikation. Peru har set stærke ud offensivt og Australien er nødt til at jagte sejren. Jens Bøye tror, det kan blive målrigt.

Australien - Peru over 2 mål til odds 1,58 hos Jetbull (faldet - bedste odds er nu 1,50 hos LeoVegas*)

Australien skal vinde, Peru vil score for at sige værdigt farvel. Begge hold har haft svært ved at få bolden i rusen, men det ligner en ret åben kamp hvor Socceroos især kan true i hovedspillet, og peruvianerne på kvikke omstillinger. Læs ekspertanalysen.

Nigeria - Argentina (DR3)

I Gruppe D er der også meget på spil i begge kampe. Nigeria og Argentina er i direkte kamp om videre kvalifikation, mens Island også kan ende med at tage andenpladsen, hvis de slår Kroatien stort nok, samtidig med at Nigeria ikke vinder over Argentina.

I gruppens sidste spillerunde er det på tide, at Lionel Messi og de argentinske stjerner stempler ind, hvis de skal videre til 1/8-finalen. Samtidig viste Nigeria mod Island, at de især offensivt har fart i støvlerne. Ekspert Frank Pilantra tror på et festfyrværkeri i Nigeria - Argentina. 

Nigeria - Argentina over 2,5 mål til odds 1,90 hos Betfair* (faldet - bedste odds er nu 1,72 hos bwin*)

Argentinerne skal jagte 3 point. Nigeria kan sandsynligvis nøjes med uafgjort, og argentinerne har haft har svært ved at kreere, men nigerianerne er stærke i kontrafasen, og det kan skabe et underholdende brag. Læs ekspertanalysen.

Island - Kroatien (DR1)

I den anden kamp kan Kroatiens forventede rotation og islændingenes manglende offensive kvaliteter give en stille kamp, som næppe bliver et chanceorgie.

Frank Pilantra forventer en målfattig kamp.

Island - Kroatien under 2,5 til 1,66 hos Betsafe (steget - kan nu fås til odds 1,71)

Kroatien forventes at spare flere af de offensive nøglespillere. Island skal vinde for at gå videre, men mangler offensiv slagkraft og har svært ved at skabe kampene. Kroatien har næppe travlt, da de tager førstepladsen i gruppen med uafgjort.

Flotte VM-tilbud og bonusser

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.