FCN skal forsøge at slette nullet på såvel scorings- som pointkontoen når Juventus kommer på besøg. Vi har analyserne klar til flere af aftenens kampe...

Efter to nederlag - 0-2 hos Shakhtar Donetsk og 0-4 i Parken mod Chelsea - skal FC Nordsjælland i aften forsøge at hente sine første point, og sin første scoring, i Champions League-sammenhæng, når de tager imod de forsvarende italienske mestre fra Juventus i tredje spillerunde i Gruppe E.

Der venter en særdeles svær opgave mod et Juventus-mandskab, der blot har sat point til én gang i den hjemlige liga i år og gik ubesejret gennem sæsonen sidste år. Selvom FCN hentede en fin 3-0-sejr over Silkeborg i fredags og Juventus dels spillede lørdag i en svær topkamp (2-0 over Napoli), og dermed har en dag mindre til at restituere, dels skal tage rejsen fra Italien til Danmark til opgøret, så må Juventus acceptere en klar favoritværdighed. Juventus har dog skuffet en smule hidtil i gruppespillet og har blot to point inden dette opgør, hvorfor alt andet end en sejr må betegnes som en klar skuffelse.

Vi har en analyse klar på aftenens opgør - byd gerne ind via kommentar-funktionen.

Bemærk i øvrigt: MermaidBet tilbyder pengene tilbage (op til 20 euro) på singlevæddemål, hvis FCN får scoret i kampen - se regler for kampagnen i kommentarsektionen.

Der spilles dog også andre kampe end FCN-Juventus, og vi har tips ude på fire af de øvrige kampe. Torben N. Sørensen har dels rettet blikket mod Gruppe F og opgøret mellem BATE Borisov og Valencia, hvor han finder værdi i et DNB-spil på gæsterne, dels mod Gruppe H, hvor Manchester United tager imod Braga, og værdien menes at være på et Asian +1,75-spil på portugiserne, mod et United-hold, der nok har vundet begge sine to første kampe, men kun med ét mål i hver.

Fra samme gruppe har vores ekspert udi den tyrkiske liga, Burak Celik, fundet værdi i et spil på at de forsvarende tyrkiske mestre Galatasaray ovenpå to nederlag, senest overraskende 0-2 hjemme mod Braga, får vendt bøtten inden det er for sent, og sejrer mod rumænske CFR Cluj. Hjemmesejren belønnes med odds 1,70.

Jens Bøye har i Gruppe F udset sig opgøret mellem franske Lille og sidste års finalister Bayern München. Tyskerne er, trods udebane, favoritter, men værdien er ikke at finde i et spil på dem - til gengæld vurderes det at der er værdi i et spil på over 2,5 mål.

De øvrige tirsdagskampe i Champions League er:

Gruppe E: Shakhtar Donetsk - Chelsea (kampstart kl. 20.45)

Gruppe G: Spartak Moskva - Benfica (kampstart kl. 18)

Gruppe G: Barcelona - Celtic (kampstart kl. 20.45)

Klik på linket ved de relevante kampe for at gå til Match Center, hvor du kan finde odds, statistik, nyheder mm. for kampene.