Vær med i BetXperts CL-konkurrence hvor dygtige tippere kan vinde iPads og meget mere (samlet præmiesum, sponsoreret af Bet365*: 90.000 kr). Tredje runde er åben (med selvstændige præmier - så deltag gerne selv om du missede de første runder)…

Tredje spillerunde i Champions League står for døren (tirsdag og onsdag, 23. og 24. oktober) står for døren, og der er åbnet for sluserne til runde tre af vores store Champions League Challenge 2012.

Der er således åbnet op for spil på de 16 kampe der spilles 23. og 24. oktober og med over 20 spilvarianter på hver enkelt kamp, er der nok valgmuligheder at tage af. Så hop ind og kig udbuddet igennem og placer nu dine spil på den kommende runde.

Præmierne i runde tre byder bl.a. på en iPad 3, Monster Beats-høretelefoner og en 24" fladskærm.

Ny deltager? Du kan stadig nå det

For at komme i betragtning til præmier i den samlede konkurrence (leaderboard), skal man deltage i mindst 4 af de 6 runde-konkurrencer. Men ud over den samlede konkurrence, er der 6 (4 tilbage) selvstændige runder med selvstændige præmieuddelinger.

Så selv om du evt har misset de første runder, kan du altså deltage på lige fod med alle andre i den nye runde.

CL Challenge 2012

Konkurrencen går i sin enkelthed ud på at tippe på kampe fra Champions League gruppespillet 2012 og optjene et så stort overskud som muligt. I hver konkurrence har du 100 enheder hvoraf du højst kan satse 15 på hver kamp. Du kan tippe på mindst 20 forskellige markeder på hver kamp - alle med up-to-date odds fra Bet365. 1X2, asian handicap, over/under...

Vi uddeler 70 lækre præmier og stiller ingen krav om gennemspilninger på bookmakerkonto eller lignende. Dog stiller sponsor Bet365 det krav, at man som deltager skal placere et spil på en Champions League-kamp fra konkurrencen på minimum 10 kroner hos Bet365, ligesom man også skal have omsat alle de 100 enheder der var til rådighed i runden.

Alle regler, præmier og format kan du læse meget mere om her: http://www.betxpert.com/konkurrencer/cl-challenge-2012