Tirsdag og onsdag skydes semifinalerne i årets Champions League-turnering igang. Vi har taget et kig på de to kampe og på oddsene...

Tirsdag: Kan Schalke levere overraskelsen?

Schalke overraskede de fleste ved at slå Inter ud af kvartfinalerne, men står nu overfor en ordentlig mundfuld i form af Manchester United. I tirsdagens kamp, med Schalke på hjemmebane, er Man Utd da også gjort til favoritter, men oddset på hjemmesejren har været stødt dalende siden de blev lagt ud (startede i 3,83, nu i 3,53).

Tiltroen til Schalke blandt betterne er ikke ubegrundet; holdet har gjort det godt siden Rangnick kom til og er specielt stærke på hjemmebane i Champions League. Her står man dog overfor Man Utd, der ikke har tabt i CL i år og på udebane har praktiseret en stærk defensiv.

Læs Jens Bøyes info-analyse på kampen her: http://betxpert.com/ekspert/tips/schalke-04-manchester-united

Her på kampdagen er markedstendensen begyndt at pege i Man Utd's retning og oddset på Schalke så småt begyndt at stige igen. Efter at have været nede og vende i 3,43 kan man nu hente 3,53 hos Pinnacle og 3,50 hos både Unibet* og 188bet.

Onsdag: El Clasicó version tre og fire

Onsdag blændes der op for den tredje El Clasicó på bare få uger. Den første af slagsen (i ligaen) endte uafgjort, mens Real Madrid trak det længste strå i pokalfinalen da hovedstadsklubben vandt 1-0 i ekstratiden.

Real Madrid havde godt fat i Barcelona og Mourinho's taktiske justeringer betalte sig. Selvtillidsmæssigt må Real Madrid være foran (Guardiola har også gjort Real til favoritter), men bookmakerne vurderer kampen helt lige i skrivende stund:

1: 2,87 (Pinnacle)

X: 3,35 (Expekt*)

2: 2,80 (Unibet*).

På spørgsmålet om hvem der går videre, er Barcelona gjort til ret store favoritter (1,55 hos bwin*) i forhold til madrilenerne (2,62 888sport).

Læs analysen af kampen her: http://betxpert.com/ekspert/tips/real-madrid-barcelona-0-5-2

Odds: Hvem vinder titlen?

Barcelona er fortsat favorit til at løbe med pokalen med de store ører. Lige efter kommer Man Utd, der på papiret har en nemmere semifinale. Real Madrid kommer ikke langt efter, mens Schalke må betegnes som den største outsider til titlen.

Barcelona: 2,20 (Unibet*, bwin*)

Man Utd: 3,50 (bet365*, 888sport, bwin*)

Real Madrid: 4,30 (bet365*, sportingbet)

Schalke: 15,00 (bet365*, sportingbet mfl.)