Manchester United og Barcelona kvalificerede sig tirsdag til årets CL-semifinaler. Kan Tottenham eller Inter overraske i aften og gå videre?...

Med en 2-1-sejr på over Chelsea Old Trafford sikrede Manchester United sig tirsdag en plads i den ene af årets Champions League-semifinaler med en samlet 3-1-sejr, og Barcelona fulgte trop med en 1-0-sejr på Donbass Arena i Ukraine over Shakhtar Donetsk, hvilket bragte dem op på en samlet 6-1-sejr.

I aften afvikles så de to sidste semifinaler. På papiret er spændingen væk i såvel kampen mellem Tottenham og Real Madrid som kampen mellem Schalke 04 og Inter - men derfor kan der jo stadig være værdi at finde. Tror du på mirakler, så er Unibet* klar med markedets højeste odds på kvalifikation til Inter og Tottenham (se nedenfor).

Tips

Hvis ikke du tror på mirakler, men bare vil spille på de to kampe uden at spekulere i den samlede kvalifikation, så har BetXpert tips klar til kampene i aften.

Læs Martin K. Andersens ekspertanalyse af Schalke 04 - Inter, og se hans tip

Læs Jens Bøyes ekspertanalyse af Tottenham - Real Madrid, og se hans tip

Odds

Kvalifikation til semifinalen - Schalke 04 vs. Inter:

Schalke 04: 1,02 - Bet365*

Inter: 25,00 - Unibet*

 

 

Første kamp: Inter - Schalke 04 2-5

Kampodds: Se Match Center for Schalke 04 - Inter

 

 

Kvalifikation til semifinalen - Tottenham vs. Real Madrid:

Tottenhan: 65,00 - Unibet*

Real Madrid: 1,01 - Ladbrokes

 

 

Første kamp: Real Madrid - Tottenhan 4-0

 

 

Kampodds: Se Match Center for Tottenham - Real Madrid

Champions League-semifinalerne

Den samlede vinder af Schalke 04-Inter vil 26. april tage imod Manchester United i den første semifinale, med returopgør på Old Trafford den 4. maj.

I den anden semifinale vil den samlede vinder af Real Madrid-Tottenham tage imod Barcelona den 27. april, med returopgør i Barcelona den 3. maj.

Vinderne af de to semifinaler mødes 28. maj på Wembley i London.