Det er blevet tid til de indledende opgør i Champions League-kvartfinalerne: to kampe tirsdag, to kampe onsdag. Se vores eksperttips og se oddsene for hvem der hæver trofæet i maj...

Tirsdagens kampe: Cristiano Ronaldo vs. Gareth Bale?

Tirsdag byder på to opgør med en ret stor favorit på hjemmebane - i hvert fald hvis man spørger bookmakerne. Kongeklubben Real Madrid tager imod Harry Redknapps Tottenham (i skrivende stund fåes odds 1,44 på hjemmesejren) og Inter Milan får endnu engang tysk besøg, når Raul og resten af Schalke-mandskabet lægger vejen forbi (1,62 er højeste odds på italienerne).

BetXpert har naturligvis analyser og tips klar til ugens europæiske storkampe, og allerede nu kan du læse Jens Bøyes vurderinger af tirsdagens kampe.

De lave favoritodds har ikke fristet Jens, der derimod har fundet værdi i over/under-spillene. Real Madrid-Tottenham er en kamp mellem to offensive mandskaber, men grundet sandsynlige fravær (fx er der tvivl om fløj-superstjernerne Cristiano Ronaldo hos Real og Bale hos Spurs) og formproblemer i hjemmeholdets offensiv, og at Tottenham mod Milan viste, at man godt kan spille defensivt, er der værdi at hente i under 2,5 mål til odds 2,30.

Det modsatte er tilfældet i Inter Milan-Schalke, hvor begge hold har defensive mangler og derudover råder over nogle stærke offensive kort. Jens anbefaler et spil på over 2,5 mål til odds 2,17.

Onsdagens kampe

Onsdag lægges der op til det engelske brag mellem Chelsea og Manchester United, mens Barcelona tager imod Shaktar Donetsk. Nicolaj Stage er i skrivende stund ved at udfærdige en analyse på den engelske kamp, og allerede nu har Martin Knudsen en analyse ude på Barcelona-Shaktar Donetsk. Martin forventer dominans fra de spanske værter og anbefaler et spil på, at Shaktar ikke får scoret i kampen.

Odds: Hvem vinder titlen?

Oddsene for hvem der render med pokalen, har ikke ændret sig meget siden de kom ud umiddelbart efter lodtrækningen. Barcelona er stadig klare favoritter efterfulgt af Real Madrid, mens oddsene er dalet en smule på Chelsea, Man Utd og Inter Milan.

Bookmakernes vurdering ser ud til at stemme meget godt overens med holdningen hos BetXperts brugere. Af de 120 der indtil videre har deltaget i afstemningen på forsiden (til højre), mener 38%, at Barcelona har bedst chance for at nuppe pokalen. Næstfavorit er Real Madrid (17,5% af stemmerne).

Vinder-oddsene så således ud pr. 18. marts:

Barcelona: 2,30

Real Madrid: 5,50

Chelsea: 8,00

Man Utd: 9,50

Inter: 11,00

Tottenham: 27,00

Shaktar: 51,00

Schalke: 51,00

Pr. 4. april ser markedet således ud:

Barcelona: 2,25 @ Betsson*

Real Madrid: 5,50 @ Unibet*

Chelsea: 7,50 @ Expekt*, Nordicbet*, Sportingbet mfl.

Man Utd: 9,00 Unibet*, Expekt*, Nordicbet* mfl.

Inter: 10,00 @ Ladbrokes

Tottenham: 30,00 @ Unibet*

Shaktar: 51,00 @ Centrebet, Sportingbet & 888sport

Schalke: 51,00 @ Sportingbet, Betfred, Bwin*