Returkamp mellem Man Utd. og Chelsea. United har fordelen efter 1-0-sejr på udebane, men kan Chelsea vende bøtten og sende De Røde Djævle ud af CL?...

  

For tredje gang på bare en måned tørner de to engelske storklubber sammen igen, når Old Trafford i aften danner rammer om den afgørende kvartfinalekamp i verdens mest prestigefyldte klubturnering. Efter 1-0-udesejren på Stamford Bridge, går United videre med sejr eller uafgjort, hvorimod Chelsea skal score to gange eller vinde 0-1 og fremtvinge forlænget spilletid.

 

Kan United holde nullet?

Med udsigt til at gå videre hvis nullet holdes kan United pakke sig ned, og der vender gæsterne en svær opgave i at dirke et United-forsvar, der blot har tilladt to mål i otte CL-kampe i denne sæson, op.

Chelsea har dog flere gange vist sig i stand til at få bolden i mål bag Edwin van der Sar, også på Old Trafford, men Fernando Torres og Didier Drogba har hidtil ikke været nogen succesfuld duo på toppen for de blåklædte, som derfor har oddsene imod sig forud for aftenens en spændende kamp, med start kl. 20.45.

Tips

Læs Jesper Ambrosius' ekspertanalyse af Manchester United - Chelsea, og se hans tip

Se også Jens Bøyes analyse af aftenens andet CL-opgør, Shakhtar - Barcelona.

Odds

Kvalifikation til semifinalen - Manchester United vs. Chelsea:

Manchester United: 1,35 - Unibet*

Chelsea: 3,69 - NordicBet*

 

Første kamp: Chelsea - Manchester United 0-1

Kampodds: Se Match Center for Manchester United - Chelsea

Kvalifikation til semifinalen - Shakhtar vs. Barcelona:

Shakhtar: 75,00 - Unibet*

Barcelona: Udbydes ikke

 

Første kamp: Barcelona - Shakhtar 5-1

Kampodds: Se Match Center for Shakhtar - Barcelona

 

Husk at holde øje med BetXpert: Analyser af onsdagens CL-kampe er på vej. I mellemtiden kan man fornøje sig med vores Match Center der giver overblik over hvad der rører sig vedrørende en kamp: analyser, debat, odds, statistik, nyheder...