Der er lagt op til en spændende og målrig CL-semifinale på Nou Camp, hvor Lionel Messi sparker Barcelona til sejr. Det forventer fodboldekspert Frank Pilantra, der giver spilforslag og oddsoverblik over Champions League-semifinalerne.

Vi fik nogle forrygende og dramatiske kvartfinaler, hvor Tottenham - og ikke mindst Christian Eriksen -  i absolut sidste minut blev reddet af en vågen VAR-dommer, der spottede en offside på Sterlings mål, hvilket endte med at eliminere de engelske mestre fra Manchester City.

Imens leverede Ajax endnu en sensationel præstation og besejrede Juventus med selveste Cristiano Ronaldo, der ellers har løftet det fornemme Champions League-trofæ tre år i træk med Real Madrid.

Vi kan håbe på, at vi igen får masser af underholdning og topspænding i semifinalerne, hvor der især er store forventninger til Barcelonas kampe mod Klopps Liverpool-mandskab.

Og så skal vi naturligvis også fejre, at vi kan få lov til at opleve både Christian Eriksen og Lasse Schöne i bærende roller i CL-semifinalerne.

Barcelona - Liverpool: Ustoppelige Lionel Messi bliver afgørende

Liverpool-manager Jürgen Klopp står overfor nogle afgørende kampe i den kommende tid. Han skal både have fokus på at sikre førstepladsen i Premier League og samtidig slå Barcelona ud af Champions League-turneringen.

Modsat har Barcelona ikke været under pres i ligakampene, og med 1-0-sejren over Levante i weekendens La Liga-kamp kunne Barcelona fejre det spanske mesterskab og tilføje endnu en pokal til samlingen på Nou Camp.

Men der er ikke tid til champagne og den store guldfest for Barca-stjernerne, der nu skal jagte The Treble. Barcelona har kvalificeret sig til Copa del Rey-finalen (mod Valencia), men topprioritet er selvfølgelig igen at indtage Champions League-tronen efter Real Madrids dominans. Barcelona har ikke været i en Champions League-finale siden triumfen mod Juventus tilbage i 2015.

Barcelona - Liverpool: Begge hold scorer til odds 1,61 hos bet365 (nu odds 1,58 hos Bethard)

Det forventes at blive meget svært for Liverpool at få lukket ned for Barcelona, der sandsynligvis vil forsøge at skabe et massivt pres ned mod Alissons mål. Men med Sadio Mané, Firmino og Salah har Liverpool kontrastærke profiler til at udfordre Barca-forsvaret.

Liverpool var som bekendt i Champions League-finalen sidste år, men bookmakerne har mest fidus til at Barcelona går samlet videre.

Kvalificerer sig til CL-finalen:
Barcelona: odds 1,75 hos
Liverpool: odds 2,20 hos

Barcelona - Liverpool

Barcelona har naturligvis stor CL-rutine, og udover Messi og Suarez i front har træner Ernesto Valverde flere spændende profiler at sende i spil. Det kunne være interessant at se, hvad den unge Ousmane Dembélé kan skabe af ravage i Liverpool-defensiven.

Barcelona - Liverpool 1 til odds 1,84 hos Nordicbet (nu odds 1,86)

Luis Suarez og Philippe Coutinho møder de gamle holdkammerater, og netop Barcelonas offensive stjernespillere kan komme i fokus i jagten på et godt udgangspunkt inden returkampen på Anfield.

Hold øje med yderligere spilforslag fra vores ekspertpanel til semifinalerne.

Tottenham - Ajax: Spurs snupper sejren

Der er ganske forfriskende, at det ikke er de samme fire hold, vi ser i Champions League-semifinalerne hvert år, og de færreste havde nok forestillet sig, at Tottenham og Ajax ville nå så langt i turneringen.

Og der er da også masser af opbakning og sympati til dette velspillende Ajax-mandskab, der begejstrer fodboldfansene, når de hollandske favoritdræbere slår storklubberne ud én efter én.

Kan Ajax virkelig snyde alle favoritholdene og ende med at vinde Champions League-trofæet?

Det er i hvert fald langt fra usandsynligt, at Ajax ender med at booke billet til Champions League-finalen, men der venter i første omgang en svær kamp i London på Tottenhams nye stadion, inden det hele skal afgøres i returkampen i Amsterdam.

Det kan blive et par tætte semifinaler, men bookmakerne peger på Ajax som favorit til at tage pladsen i Champions League-finalen.

Kvalificerer sig til CL-finalen:
Tottenham: odds 2,20 hos
Ajax: odds 1,85 hos

Tottenham - Ajax 1 til odds 2,50 hos Betsafe (nu odds 2,60 hos bet365)

Nu må Tottenham være advaret, og de vil næppe undervurdere Ajax. Som dirigenten kan Christian Eriksen blive afgørende for Tottenham, der står overfor en historisk chance for at spille sig i Champions League-finalen.

Det er sidste CL-kamp på deres nye flotte stadion i denne omgang, og Tottenham er favoritter til at besejre Ajax.

Spurs-manager Mauricio Pochettino må se bort fra den skadede bomber Harry Kane og karantæneramte sydkoreanske Son Heung-min, så der er pres på den spanske angriber Fernando Llorente, der dog kan håbe på god støtte fra Eriksen, Lucas Moura og Dele Alli.

Tottenham - Ajax

Tottenham - Ajax: Begge hold scorer til odds 1,68 hos Bethard (nu odds 1,69)

Det ligner umiddelbart et opgør, hvor Tottenham vil kæmpe for at blive spilstyrende, men hvis Ajax får gang i deres kombinationer, så kan de bryde igennem Spurs-defensiven og skabe en åben kamp med masser af chancer til begge mandskaber.