Der er blot 8 hold tilbage til at kæmpe om Champions League-trofæt. Frank Pilantra har set på oddsene for midtugens spændende kvartfinaler.

Så  begynder det for alvor at blive spændende i Champions League-turneringen og der er lagt op til nogle højdramatiske kvartfinaler. Vi skal igen have fornøjelsen at af følge verdenstjerner som Messi, Ronaldo, Agüero og Zlatan på deres vej mod finalen på San Siro i Milano den 28. maj.

Livestream El Clásico: Her kan du se Barcelona - Real Madrid

 

En ny Treble-sæson for Barcelona

Det er et rent spansk opgør i denne kvartfinale, når de forsvarende Champions League-mestre fra Barcelona tager imod Atlético Madrid.

Det kan blive en tæt på Camp Nou, hvor Atlético-træner Diego Simeone nok vil benytte alle tricks og redskaber i værktøjskassen for at bremse den stjernebesatte Barcelona-offensiv med Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar.

Der venter en yderst intens sæsonafslutning for Barca-træner Luis Enrique, der kan gentage den helt utrolige bedrift og føre Barcelona til endnu en The Treble-sæson med mesterskab, pokaltriumf og Champions League-titel.

Atlético Madrid skulle igennem straffesparksdrama efter to 0-0 kampe mod hollandske PSV, men de kommer dog med selvtillid til Nou Camp efter en flot 5-1 sejr i weekendens kamp mod Betis.

Atlético-kollektivet har igen gang i en rigtig flot sæson i den spanske La Liga og med et solidt forsvar samt Griezmann i front kan de måske vise sig at være endestation for den katalanske storklub.

Tirsdag 5. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Barcelona Uafgjort Atlético Madrid
1,50 4,33 8,10
Unibet
Scandic Bookmakers
888sport

Hård opgave for Benfica på Allianz Arena

Mon ikke de var godt tilfredse i Bayern-lejren, da portugisiske Benfica dukkede op i bowlen ved lodtrækningen. Det sender Pep Guardiola og hans tyske tropper i en massiv favoritrolle, når det går løs i München i denne første kvartfinale.

Bayern München var igennem to tætte opgør mod italienske Juventus og der skulle til sidst forlænget spilletid til, men med scoringer fra Thiago og Coman bookede Bayern billet til næste runde.

Bayern München har en række offensive stjerner som Lewandowski, Thomas Müller, Robben og Douglas Costa, der kan blive svære at holde fra chancer.

Helt samme kaliber kan Benfica ikke fremvise, men de har dog leveret flere overraskelser undervejs i Champions League, hvor de i gruppespillet bl.a besejrede Atlético Madrid på Vicente Calderon inden de eliminerede Zenit i ottendelsfinalerne.

Tirsdag 5. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Bayern München Uafgjort Benfica
1,20 7,50 19,00
Tipico
Betsafe
Sportingbet

Slår Zlatan til i Olie-milliardærernes møde?

Måske kan man alligevel godt købe sig til succes. PSG er blevet en storspiller på den internationale scene efter statsejede Qatar Sports Investments overtog den franske hovedstadsklub. Og Manchester City er nu også en Premier League-sværvægter efter sheikerne fra Abu Dhabi United Group indtog Etihad Stadium.

PSG fik elimineret Chelsea i kvartfinalen og er nu klar til at tage imod Manchester City. Med stjerner som Angel Di Maria, Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani kan velspillende PSG slukke det sidste engelske Champions League-håb.

Efter en ellers lovende start i Premier League har Manchester City ikke kunne holde sig inde i mesterskabskampen og manager Pellegrini må have fuld fokus på at sikre CL-succes inden Guardiola overtager taktikbrættet.

Onsdag 6. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

PSG Uafgjort Manchester City
1,70 4,00 6,00
Scandic Bookmakers
Unibet
Bet365
El Clásico optakt: FC Barcelona - Real Madrid er begge i krise

 

Ronaldo er parat til at skyde tyskerne i sænk

Kriseramte Wolfsburg skal forsøge at redde sæsonen mod Real Madrid-stjernerne, der kommer med stor selvtillid efter deres 2-1 sejr over Barcelona i weekendens El Clásico. Det går ikke videre godt i Bundesligaen, hvor Wolfsburg blot indtager en 8.plads, men i Champions League eliminerede de i sidste gruppekamp Manchester United med en 3-2 sejr på Volkswagen Arena.

Wolfsburg jagter et godt udgangspunkt til returkampen på Santiago Bernabéu i Madrid, men de må på den anden side endelig ikke give for meget plads til de lynhurtige Gareth Bale og Cristiano Ronaldo.

Den spanske kongeklub er favoritter i dette opgør, men måske tyskerne kan overraske Real Madrid.


Onsdag 6. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Wolfsburg Uafgjort Real Madrid
5,10 4,15 1,70
Danske Spil
888sport
NordicBet

Udvalgte Champions League Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Barcelona 2,60
Tipico
Bayern München 3,75
Unibet
Real Madrid 6,75
Unibet
PSG 8,50
Bet365
Manchester City 21,00
Bet365
Atlético Madrid 22,00
Betsafe
Wolfsburg 150
Bet365
Benfica 150
NordicBet
Tirsdag den 5. april 2016 kl. 20:45
Tirsdag den 5. april 2016 kl. 20:45
der er lagt op til nogle højdramatisk
der er lagt op til nogle højdramatiske