Bundesligaen er klar til endnu en runde efter overstået pause. Weekenden byder blandt andet på lokalbrag i hovedstaden, storkamp om top-4-placeringer og ikke mindst mesterskabsdrømme. 

I sidste weekend fik vi atter sat gang i den tyske Bundesliga efter mere end to måneders ufrivillig coronapause. I denne weekend ruller bolden igen i vores naboland mod syd, og BetXpert har i den anledning kigget på et udvalg af kampene. 

I aften er der Berlin-brag, når Hertha Berlin hjemme tager imod Union Berlin. Vores nye Bundesliga-ekspert, ElNiño, har lagt et spilforslag op på kampen. Han mener, at vi meget vel kan få en målrig kamp, hvor begge hold kommer på måltavlen.

H. Berlin - U. Berlin: Over 2,5 og BHS til 2,37 hos bet365*

Hjemmeholdet har fået en offensivt tænkende træner i Bruno Labbadia, og begge hold har spillet målrige kampe på det seneste. Se evt. spilforslaget for yderligere begrundelser. 

Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen

Kampstart: Lørdag klokken 15.30

Lørdag er der flere spændende opgør på paletten. Ikke mindst i Mönchengladbach, hvor Gladbach tager imod Bayer Leverkusen. Hjemmeholdet ligger nummer tre og har blot to point ned til gæsterne, som indtager 5.-pladsen. Dermed kan man roligt sige, det er en direkte duel om at komme i den eftertragtede top-4, som giver direkte adgang til næste sæsons Champions League-gruppespil.

Begge hold kom godt fra land efter pausen. Borussia Mönchengladbach vandt med 3-1 ude mod Frankfurt i den sene lørdagskamp. Allerede efter syv minutter havde Alassane Pléa og siden Marcus Thuram bragt de hvidblusede foran. 

Bayer Leverkusen var også på fremmed græs, da de i mandags gæstede bundholdet Werder Bremen. Her blev det også til en komfortabel sejr, da Peter Bosz’ mandskab kunne rejse hjem med et 4-1-resultat – ikke mindst takket være to mål af den blot 20-årige Kai Havertz. 

Med cifrene in mente fra den første spillerunde efter pausen er der ikke meget, der tyder på, at disse to hold har trukket i bremsen, blot fordi ligaen har ligget stille. Spørgsmålet er imidlertid, om de fortsætter med 120 kilometer i timen her? Eller om der er så meget på spil, at man vil gå lidt mere forsigtigt til værks?

Skader og karantæner:

Borussia Mönchengladbach:
Fabian Johnson (central midtbane/højre midtbane/højre back) og Denis Zakaria (defensiv midtbane) er fortsat ude, skriver Gladbach på deres hjemmeside

Ramy Bensebaini (venstre back) er tvivlsom. Han er en målfarlig herre og står p.t. noteret for fem mål og to assists i 12 kampe. Han både scorede og assisterede i kampen mod Frankfurt. 

Bayer Leverkusen:
Klubben har endnu ikke lagt noget op på deres hjemmeside om deres trupsituation. 

Ifølge det tyske medie Kicker må de undvære Lars Bender (primært højre back - anfører) og Kevin Volland (angriber – topscorer).  

Formodede startopstillinger:

Borussia Mönchengladbach (4-2-1-3): 
Sommer; Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini; Strobl, Neuhaus; Embolo; Hofmann, Pléa, Thuram

Bayer Leverkusen (4-2-3-1):
Hradecky; Weiser, Tapsoba, S. Bender, Sinkgraven; Aranguiz, Demirbay; Bellarabi, Paulinho, Diaby; Havertz

Udvalgte odds til Borussia Münchengladbach - Bayer Leverkusen

1X2 odds, Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen, Lør. 23. maj. 2020 kl. 15:30

Borussia Mönchengladbach

Uafgjort

Bayer Leverkusen

Over/Under odds, Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen, Lør. 23. maj. 2020 kl. 15:30 Linje: 2.5

Over

Under

Wolfsburg - Borussia Dortmund

Kampstart: Lørdag klokken 15.30

Lørdag eftermiddag mødes Wolfsburg og Dortmund i 27. spillerunde i Bundesligaen. Emre Can er tilbage for Dortmund, hvilket måske betyder, at Thomas Delaney ryger ud på bænken til lørdagens kamp. Borussia Dortmund kæmper med Bayern om mesterskabet, og hvis de skal holde liv i mesterskabsdrømmene, skal en sejr ude mod Wolfsburg gerne i hus.

Der er 15 point imellem de to hold i rækken, hvor Dortmund er toer, og Wolfsburg er nummer seks. Begge hold kom godt fra land i sidste uge, hvor Bundesligaen startede op igen efter mere end to måneders pause. Dortmund kørte Schalke over med en 4-0-sejr, mens Wolfsburg sejrede med 2-1 ude mod Augsburg.

Dortmund har et uhyre godt tag på Wolfsburg i de indbyrdes kampe. Vi skal helt tilbage til pokalfinalen i 2015, for at finde seneste Wolfsburg-sejr over Dortmund. Siden det opgør har de to hold spillet ni kampe mod hinanden, og otte af disse har Dortmund vundet, mens en enkelt er endt uafgjort.

Skader og karantæner:

Wolfsburg: Yannick Gerhardt, Joshua Guilavogui og William er ude, mens Ignacio Camacho er tvivlsom. 

Dortmund: Maro Reus, Nico Schulz, Axel Witsel og Dan-Axel Zagadou er alle ude.
 

Formodede startopstillinger: 

Wolfsburg: Casteels (c) - Mbabu, Knoche, Brooks, Otavio - Schlager, Arnold - Steffen, Mehmedi, Brekalo – Weghorst

Dortmund: Bürki - Piszczek (c), Hummels, Akanji - Hakimi, Can, Brandt, Guerreiro - Sancho, Håland, Hazard

Udvalgte odds til Wolfsburg - Dortmund 

1X2 odds, Wolfsburg - Borussia Dortmund, Lør. 23. maj. 2020 kl. 15:30

Wolfsburg

Uafgjort

Borussia Dortmund

Over/Under odds, Wolfsburg - Borussia Dortmund, Lør. 23. maj. 2020 kl. 15:30 Linje: 2,5

Over

Under

Bayern München - Eintracht Frankfurt ​​​​​​

Kampstart: Lørdag klokken 18.30

Allianz Arena danner lørdag aften ramme om opgøret mellem FC Bayern München og Eintracht Frankfurt. Bayern fører Bundesligaen med fire point ned til Dortmund før 27. spillerunde, og de er storfavoritter til at tage alle tre point mod Frankfurt, men da de to hold senest stod over for hinanden i efteråret, udraderede Frankfurt Bayern med hele 5-1 på hjemmebane. Også dengang var Bayern store favoritter i opgøret. Meget har dog ændret sig siden dengang. Bayern har blandt andet fået ny træner i form af Hansi Flick, der har gjort det strålende for Bayern. Faktisk var seneste kamp mod Frankfurt, den sidste for Niko Kovac som manager i FC Bayern.

Flick var assistent under Niko Kovac, men blev forfremmet til manager, da Kovac fik fyresedlen tilbage i november. Siden Flick har stået i spidsen for Bayern, er det virkelig gået godt for Bayern, der nu ligger godt til at vinde det ottende mesterskab i træk.

Skader og karantæner:

Bayern München: Philippe Coutinho og Corentin Tolisso er ude for Bayern.

Frankfurt: Dominik Kohr og Concalo Pacencia er ude af opgøret for Frankfurt med henholdsvis karantæne og skade. 

Formodede startopstillinger:

Bayern: Neuer (c) - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Thiago - Müller, Goretzka, Gnabry - Lewandowski
 

Frankfurt: Trapp - Toure, Abraham (c), Hinteregger, N'Dicka - Ilsanker, Rode - Chandler, Kamada, Kostic - Dost

Udvalgte odds til Bayern - Frankfurt 

1X2 odds, Bayern München - Eintracht Frankfurt, Lør. 23. maj. 2020 kl. 18:30

Bayern München

Uafgjort

Eintracht Frankfurt

Over/Under odds, Bayern München - Eintracht Frankfurt, Lør. 23. maj. 2020 kl. 18:30 Linje: 2,5

Over

Under

Mainz 05 – RB Leipzig

Kampstart: Søndag klokken 15.30

Disse to hold befinder sig i hver sin ende af tabellen. Hjemmeholdet ligger på 15.-pladsen, hvilket vil sige placeringen lige ovenover playoff-pladsen. Heldigvis for Mainz har de fire point ned til Fortuna Düsseldorf og ni og ti point ned til henholdsvis Werder Bremen og Paderborn, som indtager de to sikre nedrykningspladser.

Leipzig ligger nummer fire og holder sig dermed inde i ræset om en direkte plads i Champions League-gruppespillet. Lige bag dem ligger Leverkusen dog og ånder dem i nakken. Kun ét point er der ned til 5.-pladsen og Europa League-gruppespillet. Heldigvis for Yussuf Poulsen og holdkammeraterne har de også rig mulighed for at avancere i tabellen. Der er således kun tre point op til Borussia Dortmund på 2.-pladsen.

Både Mainz og Leipzig åbnede sæsongenstarten ved at spille uafgjort. Mainz fik et fint 2-2-resultat med hjem fra Köln, alt imens at Leipzig noget skuffende måtte nøjes med 1-1 hjemme mod SC Freiburg. Set med danske briller var det imidlertid positivt, at Yussuf Poulsen fik scoret. Han bar tilmed anførerbindet i hele kampen. 

Skader og karantæner:

Mainz 05:
Robin Zentner (målmand – fast) er fortsat ude.

RB Leipzig:
Leipzig må undvære reserven Ethan Ampadu (centerforsvar) og Emil Forsberg (wing/offensiv midtbane).

Formodede startopstillinger:

Mainz (3-4-1-2):
F. Müller; St. Juste, Bruma, Niakhaté; R. Baku, Kunde, Fernandes, Aaron; Boetius, Mateta, Quaison

RB Leipzig (3-4-2-1):
Gulacsi; Klostermann, Upamecano, Halstenberg; Laimer, Sabitzer, Kampl, Angelino; Nkunku, Werner; Y. Poulsen

Udvalgte odds til Mainz - RB Leipzig

1X2 odds, Mainz 05 - RB Leipzig, Søn. 24. maj. 2020 kl. 15:30

Mainz 05

Uafgjort

RB Leipzig

Over/Under odds, Mainz 05 - RB Leipzig, Søn. 24. maj. 2020 kl. 15:30 Linje: 2.5

Over

Under

Få 550 kr. risikofrit spil på Mainz - RB Leipzig hos Betfair* Spillebørs 

  • Gå til Betfair.dk og opret konto med promokoden FEODK5
  • Spil mindst 550 kroner på dit første singlespil på Spillebørsen
  • Husk, at spil på Sportsbook ikke tæller med i denne kampagne
  • Du får de 550 kroner tilbage, hvis dit kvalificerede spil ikke går hjem
  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder

Hent tilbud hos Betfair Spillebørs

Danskerscoring i Paderborn?

Sidst, men ikke mindst har vores ekspert, ElNiño, lagt et spilforslag ud på, at vi får en danskerscoring fra Robert Skov i opgøret mellem SC Paderborn og TSG Hoffenheim. Ikke alene har eksperten fundet værdi i, at den tidligere Silkeborg- og F.C. København-spiller skal score; det skal tilmed være Hoffenheims første mål. 

Paderborn - Hoffenheim: R. Skov scorer Hoffenheims første mål til odds 7,00 hos Danske Spil*

Robert Skov er ikke mindst farlig via sit berømte og berygtede frispark. Herudover pointerer ElNiño bl.a., at danskeren er en seriøs bejler til at sparke straffespark for Hoffenheim. Se evt. spilforslaget for yderligere informationer.