18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Hertha Berlin - Union Berlin: Over 2,5 mål + Begge hold scorer: Ja

Match center
22. maj 2020 kl. 20:30 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Olympiastadion    Harm Osmers
17. maj. 2020 kl. 13:22 (Opdateret 23. maj. 2020 kl. 11:00) 17/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (9)

Bundesligaen, runde 27

Chance: 46%
Betvalue: 109,02%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 4-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Så er fredagskampen igen tilbage på programmet, og i denne runde forkæler DFL os endnu engang med et derby. Øst mod vest, rød mod blå, Die Eisernen ”The Iron Ones” mod Die Alte Dame ”The Old Lady” - nøj sikke et brag en kamp!
Det taler for
 • Bruno Labbadia har fået tøjlerne i Hertha som brandslukker, og han er kendt for sin offensive indstilling til fodbolden. Hans første to kampe i spidsen har budt på 2-2 hjemme mod Werder Bremen og senest 0-3 over Hoffenheim ude.
 • xG (expected goals) fra kampen i lørdags viste 2,99 – 1,48. Der var chance på chance og Hoffenheim skulle også have bragt sig i front ved Beier eller Baumgartner, som begge havde nogle kæmpebrølere.
 • Kampstatistik er info, som bookies også besidder, men disse info springer altså bare i øjnene. Herthas seneste syv kampe har budt på 7/7 gange over 2,5 mål og 5/7 gange med begge hold scorer. Deres rival, Union Berlin, har i deres seneste fem kampe haft 5/5 gange med over 2,5 mål og 5/5 gange med begge hold scorer.
 • Hertha styrkede angrebspositionerne i vintertransfervinduet ved at hente den unge vævre brasilianer Matheus Cunha i RB Leipzig, som har fundet vej til netmaskerne i de seneste tre kampe. Endvidere slog de deres transferrekord ved at hente Krzysztof Piatek, målræven fra Serie A, som besidder høj kvalitet, men er dog slet ikke kommet i gang endnu.
Hold øje med
 • Der er altid en risiko for at derbykampe kan miste tempo og flow, da følelserne oftere får frit løb og sidder uden på tøjet. Intensitet skal der nok komme, men kan det koge over uden fans.
 • Herthas første kamp, som blev spillet inden corona-pausen, under Bruno Labbadia på hjemmebane bød på mindre interessante xG-data på 0.88 – 1.38 trods 2-2 resultatet.
 • Die Alte Dame er et værre galehus og til trods for at de præsterede rigtig lovende i deres første kamp efter genopstarten, så kan de være yderst svære at blive kloge på. Måske det lettede tryk uden fans passer dem godt?
 • Spillet her lægges ud inden Union Berlins kamp mod Bayern Müncen, da en målfest i det opgør vil kunne få oddset til at dale. Så vi tager ingen chancer og stikker tidligt ud til en flot pris.
 • Lille bekymring fra kampen mod Bayern: Union Berlin ser ud til at savne fansene opbakning en smule, min vurdering af deres niveau er derfor mindsket. Til gengæld er de pivskarpe på standardsituationer, hvilket ikke kræver, at man som hold har tur i den.
Oddsmarked

Odds @2,37 er opnået gennem byg-selv funktionen hos Bet365 (finder man den på anden vis hos dem står den til noget lavere @2,30), så det er bare med, at komme i gang med at bygge.

En toneangivende ulicenseret bookmaker står ved tipudgivelse i @1,99 for over 2,5 mål.

Forventede startopstillinger

Hertha BSC (4-2-2): Jarstein – Pekarík, Boyata, Torunarigha, Plattenhardt – Lukebakio, Skjelbred, Grujić, Mittelstadt – Cunha, Ibišević

1. FC Union Berlin (3-4-3): Gikiewicz – Friederich, Hübner, Subotić – Trimmel, Gentner, Andrich, Lenz – Ingvartsen, Andersson, Bülter

Trupnyt

Ingen af holdene har nogle mærkeværdige skader eller karantæner, men spillernes form er stadig relativt ukendt her i de første runder af genopstarten. Risikoen for skader er også forværet hvorfor holdene har fået lov til at lave fem udskiftninger af tre omgange i løbet af kampene.

Hertha BSC har Karim Rekik (rotation) tvivlsom og Salomon Kalou (reserve) suspenderet pga. mediestunt, som diskrediterede Corona-reglerne.

Union Berlin har siden efteråret 2019 haft Akaki Gogia (rotation) ude. Sheraldo Becker (rotation) er også fornyligt blevet med ude med en skade.

Update efter runde 26: Union Berlins Kevin Schlotterbeck (rotation) modtog et gult kort i kampen mod Bayern München og er derfor i karantæne til denne kamp. Ind kommer i stedet Marvin Friedrich, som sad over i netop kampen mod Bayern, hvilket blot er en mindre forstærkning.

Kilder

Klubbernes hjemmesider, kicker.de, infogol.net, sofascore.com, oddsportal.com, transfermarkt.com, bundesliga.com

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback