18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Paderborn - Hoffenheim: Første holdmålscorer: Robert Skov

Match center
23. maj 2020 kl. 15:30 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Benteler-Arena    Bibiana Steinhaus
22. maj. 2020 kl. 00:23 (Opdateret 23. maj. 2020 kl. 15:40) 22/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (32)

Bundesligaen, runde 27

Chance: 17%
Betvalue: 119,00%
Spilbar ned til odds: 5,88
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Alle med kendskab til Superligaen er bevidst om hvilket niveau, Robert Skov besidder. Færdighedspaletten byder bl.a. på en meget kælen sparketeknik med venstrebenet og kloge varierede løb i lommen, på kanten og i dybden bag forsvaret.
Det taler for
 • Skovs favoritposition er på højre kanten, hvor han gerne udfordrer sin direkte modstander. Her trækker han mod baglinjen og slår indlæg eller cutter ind i banen og afslutter uden for feltet. Han rammer målet på 31,6% af sine afslutninger og har i gennemsnittet 1,64 skud pr. kamp (flest kampe som venstre back).
 • Danskeren åbnede ballet sidst de to hold mødtes, da han efter 2 minutters spil bragede bolden i netmaskerne på frispark i hvad der endte med at blive en 3-0-afklapsning af oprykkerne fra Paderborn. En kamp mod et lavere rangeret hold er måske netop det, han trænger for at finde målformen igen.
 • Robert Skov er frisparksspecialist med stort F og i sin danske gennembrudssæson for FCK i 18/19 kunne han notere sig otte frisparksperler. En statistik som, hvis vi sammenligner med spillere fra top 5-ligaerne, kun kunne matches af den nærmest guddommelige Lionel Messi, der ligeledes nettede otte gange på frispark. Eriksen har endda talt for at Skov skal stå for frisparkene på landsholdet.
 • Hvem tager straffe? Den vanlige straffesparkskytte Andrej Kramarić forventes stadig ude til dette opgør. Bet365 har en chancevurdering på 31,19% for at der dømmes et straffespark i kampen. Robert Skov er et godt bud på at være Hoffenheims straffesparksansvarlige til kampen på lørdag. Skov var en af de første fem sparkere i straffesparkskonkurrence i pokalen og scorede på syv ud af otte i Suppen.
 • Alternativer til posten kunne være Ihlas Bebou eller Munas Dabbur. Deres straffesparksstats fra Football Manager viser henholdsvis 13 og 12 (færdighed ud af 20 som er det højeste). Danskeren har mere imponerende 15 i Penalty Taking. Det kan blive afgørende hvem det bliver begået imod. Mit take på sandsynligheden lyder således 60% Skov, 30% Dabbur/Bebou og 10% anden spiller.
Hold øje med
 • Holdene har fem udskiftninger, og der er englishe woche (midtugekampe) på vej. Falder der ingen Hoffenheim-mål i 1. halvleg, så er der en væsentlig risiko for at Skov skiftes ud i løbet af 2. halvleg og muligvis allerede i pausen.
 • Skov har endnu ikke vænnet sig til at spille højre kant i Bundesligaen. Til trods for at han i løbet af ni kampe har været rykket over på højre kanten eller spillet hele kampen på positionen, så har hans foreløbige tre mål i sæson alle været i kampe, hvor han har spillet venstre wingback. Dertil har han blot en xG pr. kamp på 0.13.
 • Der er en risiko for, at danskeren starter på venstre back, hvor han er blevet brugt i 14 ud af 23 kampe i denne sæson. Det forventes dog, at han starter på højre kant ligesom mod Hertha Berlin, som var første kamp tilbage fra pausen.
 • Den unge silkeborgenser har også et godt øje for sine medspillere og er ikke en klassisk goal-getter-type.
 • Munas Dabbur, som forventes at gøre comeback på toppen, spiller ofte med skyklapper, så forvent ikke at Skov bliver assisteret af den selviske israeler.
Oddsmarked

Bet365 er til sammenligning i @4,5, hvilket ikke indeholder værdi.

Første målscorer til @10,0 hos Tipstjenesten indeholder også flot værdi. Også værdi hos Cashpoint med @9,80 for denne variant.

Spilvariant

Første holdmålscorer tager både hensyn til sandsynligheden for, at Skov ikke starter og at holdene er tilladt fem udskiftninger. I tilfælde af at Skov ikke starter på banen, men skiftes ind senere i kampen, voides væddemålet, såfremt første Hoffenheim-mål allerede er blevet scoret. Derudover får vi et højt og attraktivt odds, fordi at spillet går på første målscorer. Det har derfor ikke den store betydning, at holdene kan lave fem udskiftninger, da der først vil blive gjort brug af dem i 2. halvleg, hvor sandsynligheden for, at første Hoffenheim-mål allerede er blevet scoret, er ret stor – vigtigt at være opmærksom på, da selv vigtige brikker fra holdene kan blive sparet pga. kamp i midtugen. Slutligt har Hoffenheim været svingende i niveau og dårlige til at lukke af for modstanderne, derfor foretrækkes en spilvariant, som ikke påvirkes af en Paderborn-scoring.

Forventede startopstillinger

SC Paderborn 07 (4-3-3): Zingerle – Dräger, Strohdiek, Schonlau, Collins – Vasiliadis, Gjasula, Sabiri – Pröger, Srbeny, Antwi-Adjei

TSG Hoffenheim 1899 (4-2-3-1): Baumann – Kadeřábek, Posch, Hübner, Zuber – Rudy, Grillitsch – Skov, Baumgartner, Bruun Larsen – Dabbur

Kilder

Klubbernes hjemmesider, wyscout.com, sofascore.com, oddsportal.com, fmdataba.com, totalfootballanalysis.com, transfermarkt.com, bundesliga.com

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback