Brøndby Stadion slår søndag dørene op for sæsonens andet københavnerderby. Et skrantende hjemmehold må overgive favoritværdigheden til rivalerne fra FC København, der både sprudler offensivt og defensivt og inden kampen deler førstepladsen med FC Midtjylland. Se odds på Brøndby - FC København her.

Betfair: Få odds 16 på Brøndby eller odds 12 på FC København Betfair Sportsbook

Opret dig og få dit forhøjede odds på rivalopgøret

Et ganske reservespækket FCK-mandskab blev onsdag sendt ud af FC Midtjylland i Herning. Ståle Solbakken havde rystet posen og ladet flere af de normale startere sidde over, og midtjyderne cruisede da også en sikker 2-0-sejr hjem.

Det betyder, at FCKs norske træner kan stille stærkt, når Løverne søndag gæster Brøndby Stadion til sæsonens andet store københavnerderby. Det første i Parken i august endte med en fortjent 3-1-sejr til hjemmeholdet, så der er dækket op til revanche for Brøndby.

1X2 odds, Brøndby IF - FC København, Søn. 4. nov. 2018 kl. 12:35

Brøndby IF

Uafgjort

FC København

De regerende pokalmestre fra Brøndby skal først senere i november spille pokalkamp mod Marienlyst, men de blågule har også rigeligt at se til i ligaen, hvor en skuffende sæsonstart har resulteret i en placering udenfor mesterskabsspillet inden søndagens kamp.

Det er således to hold med vidt forskellige udgangspunkter, der tørner sammen på Vestegnen søndag klokken 12:30.

Odds på Brøndby - FCK: Hvem vinder håneretten

Den skuffende optakt til kampen afspejler sig i odds på Brøndby - FCK. Løverne er pæne favoritter, og det står i stærk kontrast til sidste sæson, hvor Brøndby var bookmakernes favoritter i alle indbyrdes opgør med undtagelse af den første kamp i Parken, hvor odds var tæt på helt lige.

Brøndby IF - FC København

Ustabil offensiv og rystende svag defensiv

Det må være svært for Brøndby-træner Alexander Zorniger at vide, hvor han skal starte med at optimere inden rivalopgøret. Bortset fra den polske skarpretter, Kamil Wilczek, har ingen af Brøndbys offensive profiler leveret på tilnærmelsesvis samme niveau som i sidste sæson.

Og i den anden ende af banen er målene fløjet ind om ørene på den nye, tyske keeper, Marvin Schwäbe, der ikke har formået at løfte arven efter Frederik Rønnow, og må tage en del af ansvaret for det hullede forsvar på sin kappe.

I sidste sæson havde Brøndby ligaens bedste forsvar med 37 indkasserede mål efter 36, mens det efter 14 kampe i denne sæson er det næstdårligste med 23 mål lukket ind.

Unibet: Spil på Brøndby - FCK og optjen freebet på 50 kroner Bwin

Spil på Brøndby - FCK og optjen freebet

FCK ligner sig selv

Efter en mildt sagt skuffende sæson er FCK tilbage i den position, klubben har befundet sig i de seneste mange år: I europæisk gruppespil og med helt fremme i kampen om mesterskabet.

Især kantspilleren Robert Skov har strålet med mål og assists, og hans direkte oppasser søndag - sandsynligvis tyske Anthony Jung - kan få en travl dag på kontoret. Skov har scoret i hver af FCKs seneste fem ligakampe - senest to mod AGF.

Efter FCKs pokalexit onsdag aften kan Ståle Solbakken og hans mandskab koncentrere sig om at kvalificere sig videre fra gruppespillet i Europa League og at fortsætte den gode sæsonstart i Superligaen, og er Alexander Zornigers tropper ikke klar fra start, kan det meget vel gå ud over Brøndby søndag eftermiddag.

Mr Green: Spil på vinderen af Brøndby - FCK og få pengene retur ved uafgjort

  • Klik her og gå til Mr Green.

  • Spil for mellem 200 og 500 kroner prematch på, at enten FCK eller Brøndby vinder kampen søndag den 4. november klokken 12:30.
  • Bemærk, at kun spil for hele 100'er gælder, altså for enten 200, 300, 400 eller 500 kroner.
  • Slutter kampen uafgjort, får du dine penge igen som et freebet indenfor 24 timer.
  • Regler og vilkår gælder.

Spil på vinderen og få pengene igen ved uafgjort