Den nye mand Mick Kristensen har fået en forrygende start som ekspert hos BetXpert, og kan således præstere et flot overskud på NBA efter 40 tips...

I slutningen af oktober blev Mick Kristensen - i forummet kendt som Alfredo - præsenteret som ny NBA-ekspert hos BetXpert, og starten er gået noget nær perfekt for den nye ekspert.

Efter 37 tips har han formået at ramme 24 af dem på et svært marked som NBA. Det har resulteret i et overskud på 6,43 enheder samt en tilbagebetalingsprocent på 117 %. 

37 tips er bestemt ikke meget, og man skal ikke glemme, at variansen sagtens kan have spillet ind, men starten har set ganske nydelig ud.

Lovende langtidsspil

Nydeligt ser det også ud, når man kigger på ét af hans to langtidsspil.

Før sæsonen havde Houston Rockets-træner Mike D'Antoni udmeldt, at James Harden ville få en langt større rolle som playmaker på holdet, og sammenlignede ham med den tidligere assistkonge, Steve Nash, som han trænede i årevis i Phoenix Suns.

Det var dog næppe alle, der havde luret den så godt som Mick Kristensen. Før sæsonen smed han en analyse ud på, at James Harden ville blive sæsonens assistkonge til odds 15,00.

Det odds ser ganske pænt ud nu. Næsten halvvejs inde i sæsonen snitter Rockets-stjernen nemlig 11,8 assists per kamp, hvilket er højest af alle NBA-spillere. Det ser ganske godt ud.

Masser af basket på BetXpert

Hvis du vil have Micks tips direkte i din indbakke, kan du følge ham - og alle andre eksperter på BetXpert.com - via mail. Der burde være potentiale for tips, da hvert hold spiller 82 kampe i grundspillet alene.

Ligeledes bør det nævnes, at BetXpert råder over tre kompetente NBA-eksperter, der gør deres bedste for at levere indsigtsfulde analyser.

Foruden Mick Kristensen drejer det sig om følgende eksperter:

Indtil videre har 2017 budt på et lille underskud efter blot fire tips, men i 2016 skød eksperterne 223 tips afsted med en tilbagebetalingsprocent på hele 106,30 %. Flotte og nydelige tal.

 Se, hvordan du streamer den kommende sæson af NBA.