Der er stormøde i aften, når Martin Braithwaites FC Barcelona-hold møder Sevilla FC på udebane. Kan danskeren blive en afgørende spiller i kampen og dermed måske få et endeligt gennembrud?

Martin Braithwaite og FC Barcelona møder i aften klokken 22.00 Sevilla FC på Ramón Sánchez Pizjuán. Ikke alene er det et spansk storopgør mellem La Ligas øjeblikkelige nummer tre og et. Det er samtidig endnu en stor prøve for danske Martin Braithwaite, som kæmper for at overbevise træneren og resten af verden, at han er god nok til at bære blaugrana-trøjen. 

Der er nemlig mange, som tvivler på, om den danske offensivspiller er god nok til at være i FC Barcelona. Martin Braithwaite er imidlertid ikke selv i tvivl om, at evnerne rækker til at være i klubben, man med rette kan kalde for en af verdens største og mest profilerede og populære af slagsen. Og ikke mindst stjernespækkede klub. Danskeren har ved flere lejligheder sagt, at han agter at blive i klubben i flere år. 

Få tidlig gevinst, hvis dit hold kommer foran med 2 mål 

  • Gå til NordicBets hjemmeside
  • Spil et eller flere 1X2-spil (prematch) på fodbold
  • Kommer dit/dine hold foran med 2 mål, vinder du øjeblikkeligt dit spil og kan nyde resten af kampen
  • Tilbuddet gælder til følgende ligaer: Superliga, Premier League, La Liga, Eliteserien (Norge), Allsvenskan (Sverige) og Primera División (Peru)
  • Der er ingen regler om omsætningskrav, minimumsodds eller beløbsstørrelser

Hent tilbud hos NordicBet

Odds på Braithwaite til Sevilla – FC Barcelona

Herunder følger en række udvalgte Martin Braithwaite-specialspil til kampen mellem Sevilla FC og FC Barcelona. Hvis du ser et odds, du finder interessant, kan du klikke på det, hvorefter du bliver videresendt til den pågældende bookmaker. 

Specialspil - Martin Braithwaite Højeste odds Bookmaker
Martin Braithwaite scorer i kampen 3,25
Martin Braithwaite scorer på hovedstød 13,00
Martin Braithwaite scorer udenfor straffesparksfeltet 20,00
Martin Braithwaite scorer første mål, og FC Barcelona vinder 3-2 101,00
Martin Braithwaite og Griezmann scorer + over 5,5 kort og over 7,5 hjørnespark 22,00
Martin Braithwaite laver en assist 4,40
Martin Braithwaite scorer og laver en assist 12,00
Martin Braithwaite modtager et kort* 6,00
Martin Braithwaite bliver udvist 101,00

Odds er fra fredag den 19. juni klokken 12.00.
*Onside Betting har også odds 6. Her skal det dog partout være et gult kort, ikke et rødt. Hos bet365* er det lige meget, hvilken farve kortet har. 

                                                      Spil på Sevilla - FC Barcelona hos bwin

Martin Braithwaite har foreløbig scoret syv La Liga-mål i denne sæson. Seks af dem er scoret for hans nu tidligere klub, Leganés. Den danske landsholdsspilers første mål for FC Barcelona kom i den første kamp efter coronapausen. Her var catalanerne taget en tur på ferieø for at møde RDC Mallorca. Her vandt storholdet med 4-0. Braithwaite scorede kampens andet mål på oplæg fra Lionel Messi.

Mange spørger nok sig selv, om Martin Braithwaite overhovedet starter inden i aftenens kamp. Diverse medier har hver deres bud. Det store, anerkendte sportsmedie Marca tror på følgende to startopstillinger til aftenens brag:

Sevilla FC:
Vaclik – Reguilón, D. Carlos, Koundé, J. Navas – O. Torres, Gudelj, Fernando – Munir, De Jong, Ocampos

FC Barcelona:
Ter Stegen – Alba, Lenglet, Piqué, Semedo – Rakitić, Busquets, A. Vidal – Griezmann, Braithwaite, Messi

Med til historien hører godt nok, at Martin Braithwaite sad på bænken i alle 90 minutter i den seneste kamp med hans tidligere holdkammerater fra Leganés. Spørgsmålet er imidlertid, om han blev sparet, eller om der var andre overvejelser bag beslutningen fra træner Quique Setién.

Foruden Marcas bud på, at Braithwaite starter inde i aften kan det nævnes, at BetXpert har været i kontakt med en fremtrædende dansk tv-kommentator, som også tror på, at danskeren er at finde i FC Barcelonas startopstilling. Vedkommende slog fast, at der var tale om gætterier, men at han tolkede de 90 minutter på bænken mod Leganés som et udtryk for, at FC Barcelona i øjeblikket kører lidt rotation blandt nogle af de forreste spillere. 

Her kan du streame Sevilla - FC Barcelona

Kampen begynder klokken 22.00 og kan ses på TV2 SPORT X. Har du ikke den kanal, kan du til gengæld streame kampen ganske gratis hos flere bookmakere. Heriblandt bet365*. Det eneste, det kræver, er, at du har minimum én øre stående på din konto. Har du det, kan du se et væld af topfodbold fra de fleste af Europas store ligaer: La Liga, Serie A, Ligue 1, Primeira Liga (Portugal), Schweiz, Sverige, Polen og mange, mange flere.