Lørdag kan den tidligere Esbjerg-spiller Martin Braithwaite få sin debut for FC Barcelona, når de hjemme på Camp Nou møder Eibar. BetXpert har samlet nogle af de bedste Braithwaite-spil på kampen, og vi viser dig, hvordan du kvit og frit kan streame alle FC Barcelonas kampe. 

Martin Braithwaite er højst overraskende skiftet fra CD Leganés til mægtige FC Barcelona. Det er et skifte, der har vakt opsigt i hele fodboldeuropa og ikke mindst i Danmark. Martin Braithwaite bliver den blot femte dansker i Barcelona-trøjen. 

Bookmakerne er selvfølgelig godt klar over, hvor stort klubskiftet er for Braithwaite og dansk fodbold, og ikke mindst derfor tilbyder de en række specialspil på Martin Braithwaite. Både for hele sæsonen såvel som kampen mod Eibar. 

Spil på Braithwaite-spil hos Danske Spil her

De bedste odds på Martin Braithwaite mod Eibar

Kampbegivenhed Højeste odds Bookmaker
Martin Braithwaite scorer: Ja* 2,05
Martin Braithwaite scorer: Nej** 1,72
Martin Braithwaite scorer udenfor straffesparksfeltet 11,50
Martin Braithwaite scorer på hovedstød 8,00
Martin Braithwaite scorer og laver assist 5,10
Martin Braithwaite laver en assist 2,95
Martin Braithwaite laver minimum to assists 15,00
Martin Braithwaite får kort: Ja 5,80
Martin Braithwaite får rødt kort: Ja 45,00
Martin Braithwaite scorer kampens første mål 5,00
Martin Braithwaite scorer kampens sidste mål 5,00
Martin Braithwaite scorer i kampen 2,05
Martin Braithwaite scorer to eller flere mål 5,60
Martin Braithwaite scorer hattrick 26,00
Martin Braithwaite scorer Barcelonas første mål 4,20
Martin Braithwaite scorer på hovedstød i 2. halvleg 17,00
Martin Braithwaite og Lionel Messi scorer 3,00
Braithwaite, Messi og Griezmann scorer 6,00
Martin Braithwaite scorer og får kort 11,00
Martin Braithwaite bliver skiftet ind og scorer 5,00
Martin Braithwaite scorer, og Barcelona vinder 2,12

* og ** Spilleren skal starte inde, ellers bliver væddemålet annulleret. For alle øvrige spil listet herover er væddemålet gældende, så længe spilleren blot deltager i kampen. Bemærk i denne sammenhæng, at NordicBet* og Danske Spil* har samme odds på, at Martin Braithwaite scorer i kampen. Forskellen ligger i, at hos Danske Spil* skal han starte inde, før spillet er validt. 

For et endnu mere fyldestgørende overblik over bookmakernes regler vedrørende målscorerspil kan du se vores oversigt her.

Som oddsene ovenover indikerer, så giver bookmakerne rimelig gode chancer for, at vi får en danskerscoring på Camp Nou denne weekend. Det er i sig selv usædvanligt, men det bliver endnu mere specielt, når spilleren tørner ud for hjemmeholdet. Sidst vi havde en dansker i blaugrana-trøjen var i 1994, da Ronnie Ekelund havde hjemme på den prominente fodboldadresse. 

Spil på Braithwaite-spil hos NordicBet her

Starter Braithwaite på bænken eller banen?

FC Barcelona har bekræftet på deres hjemmeside, at Martin Braithwaite er i truppen til kampen mod Eibar. Det store spørgsmål til kampen er derfor, om danskeren starter inde, eller om han må tage til takke med en plads på bænken. Der er flere ting, der taler for, at han godt kunne få en plads i startopstillingen. 

For det første er han i form, da han både var fast mand og topscorer for sin nu forhenværende klub CD Leganés. Barcelona har købt ham, fordi de har brug for flere alternativer til offensiven. En offensiv, der er ramt af skader. Hertil kommer, at nogle af de måske mest oplagte reserver er lejede ud. Slutteligt må man heller ikke glemme, at catalanerne har en vigtig Champions League-kamp på udebane mod Napoli på tirsdag. Dermed kan Barça-træner Quique Setién måske tænke i at spare nogle af de faste spillere. 

Der er immervæk også ting, der peger mod en plads på bænken. For det første når Martin Braithwaite knap nok at hilse på Messi og de andre holdkammerater, inden denne kamp spilles. For det andet kan de forsvarende spanske mestre stadig mønstre en fronttrio med prominente navne som Ansu Fati, Antoine Griezmann og Lionel Messi. 

Skal Braithwaite erobre en startplads, er der ingen tvivl om, at hans bedste skud består i at presse den blot 17-årige Ansu Fati ud på bænken. Det kan imidlertid også vise sig at blive mere end svært. Stortalentet scorede for nyligt ude mod Inter i Champions League og nettede desuden begge Barcelonas mål i 2-1-sejren over Levante i begyndelsen af februar. 

Gratis livestream af alle FC Barcelonas kampe

Hvis du gerne vil se Martin Braithwaites Barcelona-eventyr, men ikke er indehaver af en tv-pakke, der viser La Liga, er der heldigvis gode råd at hente. 

Der er nemlig flere bookmakere, som viser La Liga-kampene. Har du for eksempel en konto hos Danske Spil* eller bet365*, kan du helt gratis streame alle opgør fra La Liga. Det eneste krav er, at du har penge på kontoen. 

Så er du en af de mange, som har opsagt flow-tv-pakken, er der stadig rigtig gode muligheder for at se kampen via livestreams. Dette endda uden du skal bruge hele og halve timer på at finde et ordentligt link på alskens ulovlige streamingsider. 

Livestream FC Barcelonas kampe hos bet365 her

Sådan streamer du kampen

Har du ikke allerede en konto hos Danske Spil*, er det heldigvis meget nemt at få en. Du går blot til Danske Spils hjemmeside, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger instrukserne. Det tager under fem minutter. 

Nu er du meget tæt på at kunne streame FC Barcelonas og alle de andre La Liga-holds kampe. Man skal som nævnt have penge stående på sin konto for at kunne benytte sig af streamingtjenesten. Minimumskravet for indbetalinger er 50 kroner. 

Proceduren er den samme hos bet365*. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, og minimumskravet for indbetalinger er ligeledes på 50 kroner. 

Når du har oprettet dig og lavet en indbetaling, er du til gengæld sikret gode og lovlige livestreams. Ikke alene til Braithwaite og FC Barcelonas kampe, men også til et væld af andre kampe og ligaer.