FC Nordsjælland bremsede et muligt vinterskifte for Kasper Hjulmand til Anderlecht, og i umiddelbar forlængelse heraf blev det annonceret, at Hjulmand ikke længere er at finde i klubben fra sommerferien. Men hvad skal han så? Og hvad skal der ske med FC Nordsjælland? Bookmakerne har sat odds på Kasper Hjulmands og FCN's fremtid.

I 2014 tog Kasper Hjulmand et stort skridt fra FC Nordsjælland til Bundesligaklubben Mainz. Her skulle han afløse Thomas Tuchel, der var taget til Borussia Dortmund og i dag er træner i Paris SG. 

Spil på Kasper Hjulmands nye klub hos Danske Spil

Man havde sandsynligvis kunnet få et flot odds på Kasper Hjulmand til at gentage Tuchels kunststykke i Mainz, men de færreste havde nok regnet med, at Hjulmand ville være fortid i det tyske efter kun lidt over et halvt år. Efter en flot start løb han ind i en lang serie af nederlag, og meget passende blev det netop et nederlag til Tuchel og Dortmund, der beseglede hans skæbne. Den 17. februar 2015 blev han fyret - fire dage efter et 4-2-nederlag på Westfalenstadion.

I januar 2016 vendte Hjulmand tilbage til FC Nordsjælland og har siden imponeret ved at få helt unge spillere til at levere i Superligaen. Men det er snart slut. FC Nordsjælland og Kasper Hjulmand har nemlig meddelt, at de ikke fortsætter samarbejdet efter udgangen af denne sæson.

Odds på Kasper Hjulmands næste klub

I efterårssæsonen havde FC Nordsjælland det klart yngste hold i hele Europa - næsten et helt år yngre end de næstyngste på CIES Football Observatorys liste, NK Rudeš fra Kroatien. Der kan måske derfor spekuleres i, om Hjulmands næste klub er et hold, der satser på ungdommen.

Kasper Hjulmand odds: Hvor ligger næste eventyr?

Bedste odds Bookmaker
I udlandet 1,33
I Danmark 3,00
I Belgien 8,00
I Holland 8,00
I Tyskland 12,00
Brøndby 3,00

Aston Villa

8,00 Unibet
Anderlecht 12,00
Club Brugge 12,00 Unibet
FC København 12,00
AGF 21,00 Unibet
Mainz 81,00 Unibet

Kasper Hjulmand odds er senest opdateret den 9. januar klokken 14:05.

Hos både Unibet* og Danske Spil* er Brøndby favorit som Hjulmands næste klub. Hos Unibet* giver Brøndby i skrivende stund odds 2,00, mens det kan fås noget højere hos Danske Spil*. Ifølge oddssætter hos Danske Spil*, Jesper Kristoffersen, skyldes det de uroligheder, der har været på Vestegnen i efteråret.

"Hvis han skulle blive i Danmark, så er der i vores øjne kun én mulighed, som tingene ser ud lige nu. Det er Brøndby. Vi ved godt, at Alexander Zorniger har kontrakt til 2020, men der har i efteråret været meget snak om interne problemer i klubben, mens der også har været fokus på klubbens talentarbejde, som er blevet kritiseret. Især talentarbejdet ville han have gode forudsætninger for at arbejde med, da det jo har været essensen af succesen i Farum i de seneste mange år," siger han i en pressemeddelelse.

Unibet*: Dansk træner fortsætter stilen i FC Nordsjælland

Selvom Kasper Hjulmand er væk, er der næppe chance for, at FC Nordsjælland ændrer filosofi. Det bliver efter al sandsynlighed stadig ungdommen, der skal bære klubben frem. Og det afspejler sig i Unibets odds på FC Nordsjællands næste træner.

"FC Nordsjælland har en meget klar fodboldfilosofi, der gennemsyrer hele klubben, og som ligger til grund for deres succesfulde talentarbejde. Det afspejler sig i de favoritter, der er til cheftrænerjobbet, hvor Hjulmands assistent, Søren Krogh, og hans tidligere assistent, Morten Wieghorst, er vores favoritter med FCN's tekniske direktør, Flemming Pedersen, som nummer tre," siger Unibets pressechef, Per Marxen, i en pressemeddelelse.

Unibet* har sat odds på 15 navne, hvoraf kun en enkelt ikke er dansker - den tidligere Rosenborgtræner, Kaare Ingebrigtsen.

Spil på FCN's nye træner hos Unibet

FC Nordsjælland odds: Hvem tager over efter Hjulmand?

Bedste odds Bookmaker
Søren Krogh 2,75 Unibet
Morten Wieghorst 3,00 Unibet
Flemming Pedersen 4,00 Unibet
Niels Frederiksen 9,00 Unibet
Morten Karlsen 12,00 Unibet
Jon Dahl Tomasson 21,00 Unibet

Kaare Ingebrigtsen

31,00 Unibet
Brian Priske 41,00 Unibet
Mark Strudahl 41,00 Unibet
Michael Laudrup 101,00 Unibet

Kasper Hjulmand odds er senest opdateret 9. januar klokken 14:45.