Paddy Power Betfair* og andre bookmakere spionerer deres kunder gennem online trackers og baggrundstjek af sociale medier, erfarer avis. Målet er at stoppe succesfulde bettere.

Paddy Power Betfair* og andre bookmakere spionerer deres kunder gennem online trackers og baggrundstjek af sociale medier, erfarer Irish Times. Kilder siger, at taktikken benyttes for at filtrere de dygtigste spillere fra.

"Du kigger på, hvem de er venner med, og hvad de liker på Facebook for at se, om de har gode forbindelser. Alle gør det. Hvis en fyr spiller meget, så vil du også tjekke, hvor han bor henne. Det er det, som dit job går ud på, og din bonus afhænger af det," fortæller en kilde fra en bookmaker til Irish Times.

Læs mere

Andre nyheder fra uge 44

Partybets lukker i Danmark

31/10. Bookmakeren Partybets' sportsbook har trukket sig fra det danske marked med øjeblikkelig virkning. Både Poker- og Casinodelen kører dog foreløbigt videre. 

Læs mere

DraftKings og FanDuel nærmer sig fusion

1/11. To af de absolut største aktører inden for daglige fantasy spil, DraftKings og FanDuel, er nær en fusion. Faktisk kan fusionen allerede blive annonceret senere på ugen. Flere logistiske udfordringer skal dog fortsat klares, før en fusion kan gennemføres.

Læs mere

Ladbrokes-Coral-fusionen nærmer sig sin afslutning

Den har været længe undervejs, men nu synes fusionen mellem Ladbrokes og Coral er være tæt på gennemført. Den samlede enhed vil hedde Ladbrokes Coral Group. Vejen blev banet efter at konkurrencemyndighederne i Storbritannien, CMA, gav deres godkendelse efter salget af 360 bettingshops.

Læs mere

Unibet* med rekord-regnskab for tredje kvartal

2/11. Unibet* genererede i 3. kvartal af 2016 en rekordstor omsætning på hele 142,3 mio. pund. Det er noget af en stigning ift. sidste år, hvor resultat lå på 86,1 mio pund i samme kvartal. Unibet* oplevede ligeledes en stor stigning i antallet af aktive spillere fra 671.635 til 1.067.910.

Læs mere

Bwin* tilbage i Danmark - Scandic og Sportingbet lukker

2/11. Bwin*, der er en af Europas største bookmakere, er tilbage på det danske marked efter årelang pause. Dette sker allerede fra d. 29. november, hvor bookmakeren samtidig overtager alle kunder fra Scandic Bookmakers og Sportingbet, der begge trækker sig fra det danske marked. Omrokeringen sker efter, at GVC Holdings PLC, der ejer både Sportingbet og Scandic, har opkøbt koncernen bwin*.party.

Læs mere

Amerikanerne vil have legaliseret betting

3/11. Ifølge en stor amerikansk rundspørge vil hele 48 % af de adspurgte have legaliseret betting i USA, mens 39 % er imod en legalisering. Mange af argumenterne går på, at det i forvejen er let at bette i USA, men det foregår i det skjulte. En legalisering kan derimod være mere indbringende for landet.

Læs mere

Bet25 forlader Brøndby før tid

3/11. Det var ellers aftalen, at Bet25 skulle være hovedsponsor for Brøndby IF indtil sommeren 2017, hvor Arbejdernes Landsbank ville overtage. Men nu er partnerne blevet enige om, at Bet25 allerede fra årsskiftet overlader hovedsponsoratet til Arbejdernes Landsbank. Bet25 er dog fortsat eksklusiv bettingpartner for Brøndby.

Læs mere

Stærkt EM: Paddy Power Betfair* opjusterer

4/11. I det seneste kvartal har Paddy Power Betfair* oplevet en stigning i omsætningen på 25 %. Årsagen hertil skal findes i den øgede aktivitet i sportsbetting som følge af årets EM-slutrunde. De fine tal har fået bookmakeren til at opjustere forventnignerne til årsregnskabet.

Læs mere

Hackere angreb William Hill

4/11. Hackere formåede tirsdag at trænge igennem den britiske bookmaker William Hills forsvar. Siden crashede og kunderne kunne ikke placere væddemål, mens det stod på. Angrebet skete, mens Manchester City og Arsenal spillede Champions League.

Læs mere