BetXpert uddeler i december en række bookmaker-awards for 2016. Turen er kommet til "Bedste bonus," hvor Betfair Sportsbook* indtager førstepladsen.

Vi fortsætter uddelingen af BetXperts Bookmaker Awards 2016. Denne gang kårer vi årets bedste velkomstbonus i løbet af 2016. 

Det er et område, hvor der er stor konkurrence mellem bookmakerne. Når jagten går ind på nye kunder, er velkomstbonusser et meget vigtigt konkurrenceparameter.

I år løber Betfair Sportsbook* med prisen på baggrund af deres 3.000 kroners bonus, som de lancerede kort før EM-slutrunden og kørte med helt indtil midten af november.

Mange af bookmakerne har i år skiftet frem og tilbage mellem forskellige bonusser, og nogle har haft tre forskellige. For at kvalificere sig til denne pris, skal bonussen have kørt i minimum to måneder i løbet af 2016.

Betfair Sportsbook* er stolte af prisen og lover, at der er flere gode tilbud på vej.

"Vi er meget glade for at vinde BetXperts pris for bedste velkomstbonus. Vi satser på at udbyde endnu flere tilbud med stor værdi fremover," siger en talsmand fra Betfair Sportsbook* til BetXpert.

"Vi udvikler vores Sportsbook år efter år, og vi er glade for, at vores kampagner bliver anerkendt," lyder det fra briterne.

Sådan gjorde vi

For at finde bedste bonus har vi for hver bookmaker beregnet den faktiske bonusværdi. Altså det som bonussen reelt er værd, når der tages højde for både gennemspilskrav, minimum-odds og tilbagebetalingsprocent.

Betfair* Sportsbooks velkomstbonus adskiller sig først og fremmest, fordi den er højere end konkurrenternes. Den skulle gennemspilles otte gange, hvilket betød, at du efter gennemspilning (teoretisk) ville stå tilbage med 960 kroner.

Der var tæt kamp om andenpladsen, da Nordicbet* og Betsafes 2.000 kroners velkomstbonus reelt er den samme. På grund af Nordicbets højere tilbagebetalingsprocent får de andenpladsen. Bemærk dog, at vi har brugt bookmakernes gennemsnitlige tilbagebetalingsprocenter til beregningen.

Det ér altså muligt at få endnu mere ud af bonusserne, hvis man spiller på markeder med højere tilbagebetalingsprocenter.

Bedste velkomstbonus - top 3

Bookmaker

Bonusbeløb

Omsætningskrav TBP Min. odds Faktisk bonusværdi
Betfair Sportsbook
3.000 kr. 8 * 93,5 1,50 960 kr.
NordicBet
2.000 kr. 6 * 94,7 1,50 909 kr.
Betsafe 2.000 kr. 6 * 93,9 1,50 845 kr.

Se alle bookmakernes velkomstbonusser her

BetXpert Bookmaker Awards 2016 har tidligere på måneden uddelt to priser. Danske Spil* vandt kåringen som "Bedste mobilplatform", mens Bet365* vandt afstemningen blandt BetXperts brugere som den foretrukne bookmaker i kategorien "Brugernes valg".