Vi fortsætter med uddeling af BetXperts Bookmaker Awards 2016. Denne gang er turen kommet til "Brugernes valg," hvor Bet365* vinder for andet år i træk.

Det er tid til uddelingen af endnu en pris i BetXperts Bookmaker Awards 2016. Denne gang er det udelukkende brugerne, som står for kåringen. I dag er turen nemlig kommet til "Brugernes valg." 

Og for andet år i træk har BetXperts brugere kåret til Bet365* til årets bookmaker. Via en afstemning på BetXpert har brugerne i perioden 30. november til 6. december haft mulighed for at svare på følgende spørgsmål:

"Hvilken af disse licens-bookmakere er din favorit?".

Suveræn vinder

Her kom Bet365* ind på en suveræn førsteplads, som brugernes favorit.

Over halvdelen af brugernes stemmer - 52,2 procent - tilfalder den engelske bookmakergigant. BetXperts brugere er således ikke i tvivl, når de skal kåre "Brugernes valg" og udnævne deres favoritbookmaker. Bet365* er over alle de andre.

Kåringen som "Brugernes valg" vækker stor glæde hos Bet365*.

"Vi er naturligvis meget glade for kåringen og så endda i så suveræn i stil," siger Mikis Sønderriis, Bet365*'s danske marketing manager.

Bet365* ser kåringen som et skulderklap til deres produkt på både desktop og mobil.
 
"Samtidig har vi et stort udvalg af livespil, hvilket jeg er sikker på også er en af grundene til det flotte resultat."
 
"Vi har dog ikke tænkt os at hvile på laurbærrene, så der arbejdes i døgndrift på hele tiden at forbedre os, så vi kan fastholde positionen som brugernes favoritbookmaker," siger Mikis Sønderriis.

Kåringen af Bet365* som "Brugernes valg" falder i øvrigt fint i tråd med, hvor mange gange Bet365 vælges som bookmaker til bruger- og eksperttips. Her er det også Bet365, der gennem 2016 har været brugernes foretrukne bookmaker.

Danske Spil* overtager andenpladsen

I kåringen kommer Danske Spil* med 17,1 procent af stemmerne ind på andenpladsen, mens Unibet* på tredjepladsen fik 9,8 procent af stemmerne.

De to bookmakere bytter dermed plads i forhold til sidste års kåring, hvor Unibet* fik en andenplads med 16,2 procent af stemmerne og Danske Spil* en tredjeplads med 11,5 procent af stemmerne.