Vi kan se frem til masser af spænding og underholdning med tætte juleprogram i Premier League. Du kan her få spiltips og oversigt over årets sidste Premier League-kampe. 

Der er tæt kamp om førstepladsen i Premier League og med et hektisk kampprogrammet kan kampene op til nytår få stor betydning for klubberne.

Det går stærkt i Premier League og også i år skal de engelske klubber i aktion i juledagene, hvor der står vigtige point på spil.

Odds på topkampene i Premier League

Arsenal indtager lige nu førstepladsen, men de har både Liverpool og Aston Villa lige i hælene. Samtidig skal de holde øje med Manchester City, der er vendt tilbage efter at have vundet VM for klubhold.

Ser vi nærmere på Premier League-kampprogrammet, så er der virkelig nogle saftige kampe i vente op til nytårsaften og du kan her få et overblik over bookmakernes odds.

2. januar 2024

West Ham – Brighton

Kampdato: 2. januar klokken 20.30

West Ham - Brighton

Foto: JUSTIN TALLIS / AFP

Boxing Day: Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvad er Boxing Day?
Boxing Day er en helligdag i Storbritannien og andre lande, og det har været en officiel fridag i Storbritannien siden 1871. På Boxing Day har fodboldspillerne dog ikke fri, og der er således masser af fodbold på programmet den 26. december.

🔎Hvilken dag er Boxing Day?
Boxing Day finder sted den 26. december. 

🔎Hvorfor hedder det Boxing Day?
Det er der forskellige teorier om. Det har været en tradition siden middelalderen, men der er som nævnt forskellige teorier om, hvorfor det hedder Boxing Day. Navnet stammer formentlig fra en tid, hvor de rige delte gaver ud til de fattige. Traditionelt set var den 26. december en fridag for tjenestefolk, hvor de modtog en særlig julekasse som en tak. 

🔎Hvor kan man se Boxing Day-kampe fra Premier League?
Du kan læse mere om, hvor du kan se Premier League på tv og livestream her