BetXpert gør status over første halvdel af 2020. Coronaaflysningerne betyder et lavt tipantal, og tilbagebetalingsprocenten rammer lige præcis 100.

Målet for 2020 for BetXperts ekspertpanel var ganske klart: Sidste års tilbagebetalingsprocent på 102 skulle løftes, og det samme skulle antallet af tips, der i 2019 landede på 2189.

De første par måneder af 2020 lovede godt. Både januar og februar viste plusser på kontoen, og der var ved februars udgang allerede sendt 428 spil ud til brugerne. Marts åbnede også godt, men så ramte vi Corona-krisen, og alt ændrede sig.

Ligaer blev nedlukket, turneringer aflyst, og flere sportsgrene blev nærmest fjernet fra programmet. Det betød meget få tip henover anden halvdel af marts samt hele april og maj, mens juni til gengæld kom til at overgå, hvad vi så sidste år, hvor der skete noget mindre end i år.

Det har dog vist sig sværere end som så at finde fodfæste, efter at ligaer og sportsgrene er kommet i gang igen, så både maj og juni noterede store minusser på kontoen. Totalt set, når første halvår af 2020 er gjort op, er der leveret 792 spiltip, og tilbagebetalingsprocenten lander på præcis 100. Kigger vi på units, er der et overskud i årets første seks måneder på 0,01 unit. 

Tennis trækker i plus - fodbold og esport i minus

Gennem mange år har BetXperts tennistippere genereret flotte overskud, og sådan har det også været hidtil i 2020. Jesper Nyenstad og Asger Hess-Olesen viser stadig imponerende format, og med sig har de i 2020 fået Klaus Fuglgaard, der nåede at komme fint fra land, inden alt blev lukket ned.

Totalt har 2020 budt på 134 tennistips, og overskuddet lyder på flotte 20,22 units. 

Til gengæld har fodbold og esport trukket i den anden retning. Esport er den helt store synder med et minus på 17,75 units, blandt andet efter en stribe meget dårlige stimer for esports-trioen. Vi arbejder hårdt på at få rettet op på det område, så det som i 2017 og 2018 igen kan blive et bidragende område.

Det samme skal fodbold være. I 2019 gav fodbold et underskud på hele 45,47 units, mens det i år ser lidt bedre ud med et minus på 10,60 units. Der har også været en del færre fodboldtips, så tilbagebetalingen er kun løftet fra 96 til 97 - stadig ikke godt nok, og noget, der skal ændres i løbet af andet halvår, så vi igen kan give positive afkast på fodboldfronten, som traditionelt altid har været det største område på BetXpert.

Jagten på nye eksperter fortsætter

Selvom vi allerede har mange dygtige eksperter her på BetXpert, fortsætter jagten på nye dygtige eksperter. Her leder vi blandt andet efter en cykelekspert, der kan hjælpe med at dække efterårets og fremtidens mange store cykelløb, så har du kompetencer her, er du meget velkommen til at sende en mail på [email protected].

Ligeledes er vi på jagt efter yderligere eksperter på dansk fodbold, på fransk fodbold, på spansk fodbold og på de store europæiske turneringer, Champions League og Europa League. Skriv endelig på [email protected], hvis du har noget at byde ind med.

Der er også en række mindre sportsgrene, vi ikke dækker på BetXpert p.t. Har du kompetencer her, er du ligeledes meget velkommen med en ansøgning.

Vi glæder os til et godt andet halvår på BetXpert, hvor målet stadig er at slå sidste års tilbagebetalingsprocent på 102 - og det gerne eftertrykkeligt!