Den prominente håndboldekspert Roman Empire er tilbage i BetXperts ekspertpanel efter halvandet års pause. Se hans comeback-tip:


Fredag 19:30 Odense HC-København Håndbold Over 25,5 mål af Odense 1,91

Roman Empire stoppede i januar 2016 for at bruge mere tid på studierne. Men efter at være flyttet fra provinsen til København, er han sluppet for en masse pendleri, og han har besluttet at tiden kan bruges til ekspertvirksomhed.


Royal revanchelyst

"Tiden og motivationen er til det igen, og så er BetXpert det rette sted at genoptage det," fortæller Roman Empire der desuden afslører en royal revanchelyst:

"Der er jo noget unfinished business i forhold til at indhente Kong Vinter på alltime-listen..."

Sidst han var ekspert hos os, januar 2013 til januar 2016, scorede Roman Empire en tilbagebetaling på 107% for 1.849 spilforslag. Masser af storhed, ikke ret meget fald.

Men fra balanceplusset på 128,77 enheder er der stadig et nøk op til Kong Vinter (aka vintersportsekspert Nicolai Kristensen) der sidder tungt på eksperttronen med 382,83 enheder.

Stærkt håndboldteam

Hermed består vores håndboldteam af Roman Empire og Chipurin som hyppige samt Frederik Søvang og Matias Mortensen som lejlighedsvise bidragere. Fire yderst kyndige håndboldtippere.