Efter lang tids afsavn på svenskerfronten har BetXpert endelig fået en Allsvenskan-ekspert – såmænd vores egen 'Allsvensk'. Se hans første eksperttips...

En sports- og bettingside som BetXpert skal naturligvis dække svensk fodbold. Og nu – efter lang tids søgen – har vi endelig fundet en ekspert til området:

"Allsvensk".

Jep – selvsamme fyr der i forvejen er bordtennisekspert her på siden. Han vil nu også skrive Allsvenskan-analyser for BetXpert.

Hangen til svensk fodbold har "Allsvensk" (der meget passende er af svensk afstamning) hidtil fået afløb for hos spillesiden Bettingxpert hvor han, under navnet Zami, noterede sig for en tilbagebetaling på 122% for 38 tips.

Han har desuden, her i juli, leveret otte Allsvenskan-tips (to af disse overlappede hans Zami-tips) i BetXperts brugertip-system – med en tilbagebetaling på 111%. Og fra nu af er han altså at regne som Allsvenskan-ekspert her på BetXpert (hvor han desuden fortsætter med at være bordtennismand).

Det er muligt at hans fodbold-ressort på et tidspunkt udvides til også at omfatte Superettan, den næstbedste række i Sverige. Men indtil videre kan BetXperts læsere i hvert fald nyde at Allsvenskan er tilbage i vores ekspertpanel.

To tips ude

Det betyder blandt andet jævnlige tips om mandagen hvor der typisk spilles tre Allsvenskan-kampe. Og det betyder jævnlige fredagstips.

Således har "Allsvensk" et tip til i dag (kl 19):

http://www.betxpert.com/ekspert/tips/aatvidaberg-oerebro-1

Han har også et tip til lørdag:

http://www.betxpert.com/ekspert/tips/helsingborg-norrkoeping-helsingborg-vinder-og-under-3-5-maal

Se Allsvensk' ekspertside

Læs mere om Allsvensk